Kuvaus

The Rookie on tositapahtumiin pohjautuva elokuva baseballpelaaja Jim Morrisista. Poika, josta olisi voinut tulla maineikas pelaaja, joutui jo nuoruudessaan jättämään lajin vaikean olkapäävamman takia. Nyt hän on 35-vuotias, ei enää pelikunnossa ja aivan liian vanha edes uneksimaan ammattilaisuudesta. Jim työskentelee opettajana ja baseballvalmentajana Texasissa ja saa eräänä päivänä haasteen koulun onnettomalta baseballjoukkueelta; jos joukkueen onnistuu voittaa mestaruus, tulee Jimin puolestaan yrittää päästä Major League -joukkueeseen.

Ja kun koulun joukkue sitten voittaa, on Jimin pidettävä lupauksensa. Hän matkustaa karsintoihin ja huomaa kaikkien hämmästykseksi heittävänsä nopeammin kuin kukaan muu. Huomattavasti nopeammin… Dennis Quaid (Traffic) tekee Jim Morrisina yhden parhaimmista roolisuorituksistaan kautta aikojen, Rachel Griffiths (Tahdon naimisiin) esittää hänen vaimoaan ja Brian Cox (Rushmore) Jimin ankaraa isää. The Rookie on yksi urheiluhistorian ihailtavimmista menestystarinoista!

Alkuperäinen nimi: The Rookie
Genret: Draama
Valmistusvuosi: 2002
Pituus: 123 min
Ohjaajat: John Lee Hancock
Käsikirjoittajat: Mike Rich
Maat: USA
Kielet: englanti

pääosissa: Dennis Quaid, Rachel Griffiths, Brian Cox, Angelo Spizzirri, Angus T. Jones, Beth Grant, Chad Lindberg, Jay Hernandez, Rick Gonzalez, Royce D. Applegate, Russell Richardson

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 10 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 32 vrk 10 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.