Kuvaus

Tarotin Euroopan-kiertueen lämmittelijäksi lähtevän The Man-Eating Treen esiaste syntyi Sentencedissä soittaneiden Vesa Rannan ja Miika Tenkulan halusta luoda uutta musiikkia. Bändin  musiikillinen olemus, kuten kokoonpanokin, hahmottui nykyiselleen vasta myöhemmin. Rauhallisen kuulasta musiikkia on työstämässä kokenut miehistö, sillä taustalla on sellaisia bändejä kuin Fall Of The Leafe, Poisonblack ja Embraze. The Man-Eating Treen idea ja toteutus poikkeaa kaikista niistä.

Hiljalleen eteenpäin huojuvassa musiikissa kiinnittää ensimmäisenä huomiota Tuomas Tuomisen laulu, joka muistuttaa säkeistöissä kummallisella tavalla Geddy Leetä ja kertosäkeissä Eddie Vedderin venytyksiä. Biiseissä on metalliset pohjat, mutta pääosan nappaa tunnelman, poikkeuksetta viipyilevän sellaisen, luominen. Bändiä ei oikein voi verrata Katatoniaan eikä Anathemaan, mutta en ihmettelisi, jos ne esikuvatasolla mainittaisiin.

Ammattitaidollisesti ja tyylillisesti ryhmä on tietenkin täysin valmis jo debyytillään. Biisien yksityiskohtien hiomiseen ei ehkä ole ollut vielä tarpeeksi aikaa, sillä välittömästi koukuttavat sovitukselliset oivallukset uupuvat eikä aiottu läpitunkevan kaunis hauraus vielä täysin välity. Merkit massiiviseen tunnepurkaukseen ovat kuitenkin ilmassa.

Acoustic Guitar – Hiili Hiilesmaa
Bass – Mikko Uusimaa
Drums – Vesa Ranta
Guitar – Janne Markus
Keyboards – Heidi Määttä
Mastered By – MK (11)
Producer – Hiili Hiilesmaa
Vocals – Tuomas Tuominen

Kappalelista:

Lathing A New Man    5:22
The White Plateau    4:27
This Longitude Of Sleep    5:23
King Of July    3:49
Of Birth For Passing    6:28
Out Of The Wind    3:52
Nights In White Satin    4:23
Tide Shift    5:38
Instead Of Sand And Stone    4:24
Amended    6:38

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 78 vrk 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.