Kuvaus

Suomiversio

Naapurissa kummittelee on vuonna 1986 tehty kauhuelokuva. Se on Naapurissa kummittelee -trilogian ensimmäinen osa. Elokuvan on ohjannut Steve Miner.

Roger Cobb on menestyvä kauhukirjailija, mutta nyt hänellä on kaikki ideat lopussa. Syynä onkin että hänen poikansa on kadonnut jäljettömiin, vaimonsa ottanut avioeron ja hänen tätinsä on tehnyt itsemurhan. Roger saa idean muuttaa tätinsä vanhaan taloon, jonka jätti Rogerille perinnöksi. Siellä Roger saisi aikaa ja rauhaa miettiä uutta kirjaa. Mutta pian Roger huomaakin että talossa asuu jokin muukin kuin Roger.

Näyttelijät

Ohjaaja: Steve Miner

Käsikirjoittajat:

Fred Dekker
Ethan Wiley

Tuottaja: Sean S. Cunningham

Erittäin hauska ja välillä jopa jännittävä katselukokemus.

Roger Cobb on menestyvä amerikkalainen kauhukirjailija ja hänen seuraava teoksensa tulisi käsitellä hänen kokemuksiaan Vietnamissa. Hänen elämänsä on pirstaleina sillä hänen poikansa on kadonnut omituisesti, vaimo on lähtenyt lätkimään ja hänen tätinsä on tehnyt itsemurhan. Roger kaipaa rauhaa joten hän muuttaa taloon jonka hän peri tädiltään, mutta kun hän luulee kaiken olevan kunnossa, hän avaa komeron oven huoneessa jossa hänen tätinsä teki itsemurhan ja...

Naapurissa kummittelee on aika perinteinen kummituselokuva joita on tehty kylläkin aika vähän. Ainoat kummitusfilmit jotka tähän hätään tulee mieleen ovat Ghostbusters, Casper ja Ghost. Naapurissa kummittelee on ihan erillainen.

Naapurissa kummittelee on erittäin hauska ja välillä jopa jännittävä katselukokemus. Steve Minerin ohjaus on ihan vakuuttavaa, hän on pyrkinyt poistamaan kaiken turhan ja on onnistunutkin siinä. Kohtalaisen tuntemattomat näyttelijät tekevät ihan hyvää työtä ja etenki Cobbia esittävä William Katt on hyvä.

Naapurissa kummittelee oli aikoinaan jonkin moinen menestys, joten tietenkin se on saanut peräti kolme jatko-osaa. Se on hyvä elokuva jossa on hyviä näyttelijöitä ja hyviä tehosteita, mutta elokuvan loppuratkaisu/loppu olisi vaatinut hiomista. Muuten hyvä aivot narikkaan viihde-elokuva.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 15 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 90 vrk 15 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.