Kuvaus

V/A "Superstar Concert series - The A.R.M.S. Benefit Concert" (Westwood One PAN 84) v. 1984

4 LP BOX. "Superstar concert series" , "The Ultimate Radio concerts"

USA PRÄSSI.

 "ARMS Benefit" oli Royal Albert Hall:ssa, Lontoossa syysk. 20. 1983 järjestetty hyväntekeväisyyskonsertti, jolla kerättiin varoja MS (Multiple Sclerosis)-sairauden tutkimus - ja hoitotyöhön. Hyväntekeväisyyskohde valikoitui sen vuoksi, että Ronnie Lane (Small Faces) oli sairastunut MS-tautiin. 

Konsertissa esiintyi käsittämättön joukko Ronnien ystäviä; Jeff Beck, Eric Clapton, Ray Cooper, Jimmy Page, Charlie Watts, Steve Winwood, Bill Wyman, Andy Fairweather-Low jne. jne. Ja tuo lista taas merkitsi huikeita klasikoita LIVENÄ: "Lay down Sally", "Cocaine", "Tulsa time", "LAYLA", "Road Runner", "Gimme some lovin'", "Take me to the river", "HI HO SILVER LINING", " City Sirens", "STAIRWAY TO HEAVEN" sekä lopuksi Ronnie Lanen ja koko porukan yhteinen "Goodnight Irene" (Leadbelly-biisi)

LEVYBOXISSA on siis 4 vinyylialbumia, joista kolmessa on varsinainen konsertti ja neljännellä albumilla on esiintyjien haastatteluja ja biisipätkiä.

Westwood One oli yhtiö, joka teki tämänkaltaisia taltiointeja radioyhtiöille, joten tätäkin kokonaisuutta sponsoroi yritys, Tässä tapauksessa PANASONIC, joten haastattelualbumilla on mtyös Sponsorin  mainoksia.

MÄ EN OLE KOSKAAN KUNNELLUT KONSERTTIA LÄPI TÄLTÄ VINYYLIBOXILTA. Oon katsellut sen takavuosina VHS-nauhalta. Joten en osaa sanoa, miten konsertti on jaettu levyjen kesken. Boxista puuttuvat selvityspaprut, joita yleensä Westwoodin äänitteissä on! Jos löydän ne, niin laitan mukaan.

KUNTO: Vinyylit: MINT. Kannet: EXCL. Yhdessä reunassa rispaantumista!

HARVINAISUUS!

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT...kuuntele biisit vaikka Tubesta!

Huutamalla enemmän, säästät toimitusmaksussa. Ilmoita, jos sinulla on muita huutoja vetämässä!

Jos olet voittanut useamman kohteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta!.

Ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu on yhtä kuin postimaksu sekä pakkauskulu,

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 3 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 6 vrk 3 h 33 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.