Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

© (lausutaan "see") on suomalaisen rap-yhtye Teflon Brothersin toinen studioalbumi. Albumi julkaistiin 4. elokuuta 2010 Monsp Recordsin kautta. Albumi nousi Suomen virallisen listan sijalle 26 ilmestymisviikollaan (32/2010).

Teflonit ovat ottaneet käyttöön uudet nimet: Pyhimys: Miguel Santos, Heikki Kuula: Héctor Gucci ja Voli: Jan Salanick. Teflonit ovat myös hylänneet vanhan managerinsa Wedyn ja ottaneet uudeksi managerikseen Loost Koosista tutun Väiskin.

© on musiikillisesti perinteistä poppia. Albumilla on käytetty mm. kitaraa, pianoa ja helistimiä eikä albumilla ole kunnollisia hip hop -biittejä. Albumi poikkeaa siis huomattavasti Teflon Brothersin edellisestä valtavirta- hip hopia parodioivasta T –studioalbumista.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros, other countries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Postikortti Jan Zapasnikille – 1.13 Synttärit ilman sua – 3.49 Kokkonen on ykkönen – 4.16 Rakastunut etkoilla – 3.08 Skippaan duunit – 4.16 Nuoret sydämet – 3.30 Käsittele varovasti – 3.32 Bikinilogia – 3.50 IhQ nevari – 3.46 Yö ja päivä (laulu Emilia Cis©o) – 3.31 Disco Datsun – 4.27 Jeesus Kristus – 4.12

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 17:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.