Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Suuri MUSIIKKITIETOSANAKIRJA,  Otava ja Weilin+Göös. Yhden kirjan koko on 23 x 29 x vajaa 3 cm. Kirjojen sivumäärät osissa 2, 3, 4, ja 5,  on 272 ja osassa 1 on 256 sivua ja osassa 6 on 296 sivua. Kirjat on painerttu 1989 - 1992. Kirjat ovat erinomaisen hyvässä lähes uudenveroisessa  kunnossa, ei vinoutta, ei repeämiä, ei muita merkintöjä paitsi jokaisen kirjan etukannen sisäpuolella on exlibris - aito grafiikan vedos. 

OSA  1.  A-B      OSA  2. C-HA      OSA  3. He- Ku     OSA .4  Kuul-N      OSA  5.  O-See     OSA  6.  Seg-Ö     

Kirjat ovat nykypolven painotuksille rakentuvia, erityisesti suomalaista musiikinharrastajaa ja ammattilaista lähestyvä tietokirja, johon laaja-alaisen ja pätevän avustajakunnan voimin on voitu koota tämän hetken musiikkitietämys.   Suuren musiikkitietosanakirjan kuudessa osassa käsitellään sekä perinteistä länsimaista taidemusiikkia ja sen uusimpia virtauksia lähialoineen että kevyen musiikin suuntauksia, pääpiirteittäin on mukana myös ei eurooppalainen musiikki.  

Suuri musiikkitietosanakirja on suunniteltu palvelemaan suomalaisen musiikinharrastajan ja ammatttilaisen  tarpeita. Niinpä siinä painotetaan ensi sijassa ajan tasalla olevaa tietoa. 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 0:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.