Kuvaus

Jani Jäderholm, Juhana Salakari: SUURI KUPLA: VINSENTIN SARJAKUVAVISA. 2004 Otava. 160-sivuinen nidottu kirja, jotain nurkan pientä taittumaa lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Suuri Kupla: Vinsentin sarjakuvavisa (2004) tuo lukijan ratkottaviksi Suuri Kupla -visan tehtäviä ja uusia, jännittäviä haasteita! Visailukirja tarjoaa kattavan paketin ruututietoa laidasta laitaan. Kirja kertoo viihdyttävien tehtävien avulla kaiken olennaisen nykypäivän sarjakuvasankareista ja rakastetuista klassikoista, niin meillä kuin muuallakin. Suuren Kuplan tunnushahmot Vinsentti ja Roosa luotsaavat sarjakuvaintoilijoita haastavasta visasta toiseen. Mukana ovat televisiokilpailusta tutut lajit: vihjekysymysten Salamataisto, yhdistelytehtävien Pilvenpiirtäjä ja Suuri Kupla, jossa pitää keksiä sarjakuvastripille puhekuplat. Erikoisuutena kirjassa on sekosanoja, anagrammeja ja sanaristikoita, ja tutuimmat sarjakuvasankarit ovat saaneet omat spesiaalikysymysten sivunsa. Kirjan lopussa on tehtävien ratkaisut!

Suuri kupla oli television leikkimielinen nuorten tietovisailu, jonka aiheina olivat sarjakuvat ja piirretyt. Joka jaksossa mittaa ottivat toisistaan kaksi joukkuetta, joista enemmän pisteitä saanut pääsi jatkoon. Sarjan ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2001 ja viimeinen vuonna 2006. Ohjelma pyöri televisiossa kuitenkin vielä vuonna 2008, jolloin viimeinen kausi uusittiin. Tietovisan pohjalta on ilmestynyt kaksi teosta, joiden tekijöinä ovat Jani Jäderholm ja Juhana Salakari (kuvitukset): Suuri kupla: Vinsentin sarjakuvavisa (2004) ja Suuri kupla: Vinsentin sarjakuvavisa 2 (2006).

Suuri Kupla -visailuohjelman käsikirjoittaja Jani Jäderholm (s. 1977) on elokuva-alan ammattilainen, joka on sekä näytellyt, käsikirjoittanut että ohjannut. Toinen käsikirjoittaja Juhana Salakari (s. 1975) on ammatiltaan graafikko, kuvittaja ja copywriter.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 8 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 81 vrk 8 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.