Kuvaus

Susanna Tamaro: Gå dit hjärtat leder dig

  • Forum, 1997; Inbunden, kartonnage, 191 sidor
  • originalets titel: Vá dive ti porta il cuore
  • i gott skick
  • PRIS. 0,50 euro + frakt 5 euro som brev inom Finland och Åland = 5,50
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Betala t.ex. boken/tidningen + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 14 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

En kvinna går i sin trädgård och vattnar sina rosor. Det är höst och hon vet att hon snart ska dö. Hon bestämmer sig för att skriva ett brev till sin älskade dotterdotter som befinner sig på resa långt borta. Med stor värme och inlevelse skildrar hon sitt liv ända från barndomen, försöker förstå och förklara allt som hänt, både för sig själv och för dotterdottern. En berättelse om tre generationer kvinnor, om kärlek och sorg, om svårigheten att skapa sitt eget liv oberoende av alla konventioner.

Gå dit hjärtat leder dig har kallats 1990-talets kvinnoroman. Det var under en tid den mest lästa och omtalade italienska boken och spritts över hela världen.

Susanna Tamaro beskriver känslor och företeelser som vi alla känner igen. Hur svårt det är att ha en ärlig relation till sina barn, till sina föräldrar och till sin älskade, hur svårt det är att bryta skadliga mönster som går i arv från generation till generation, fast man inte önskar något högre.

Det är en lågmäld, gripande och oförutsägbar berättelse med en stark inre dramatik.

sökord: kvinnor kvinnolitteratur Italien italienska författare föräldrar och barn familjer mor och dotter mänskorelationer kärlek naiset naiskirjallisuus Italia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 4 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 51 vrk 4 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.