Kuvaus

Kovakantinen kirja ”Suruton kaupunki 1920-luvun iloinen Helsinki ”. Kirjoittaja Mikko-Olavi Seppälä. Teoksen kieli on suomi. Teos on yleisilmeeltään oikein hyvä. Kansissa on hieman säilytyksen-ja siirtelynjälkeä. Sisäsivut oikein siistit.

Teoksen kuvaus: "Oi sa sulo Helsinki, sa oot maailmankaupunki." (Rafael Ramstedt 1922).

Kieltolain ajan Helsinki pulppusi jazzia ja juovuttavia unelmia. Näyttävästi kuvitettu teos kertoo, miten helsinkiläiset elivät kiihkeän ja ristiriitaisen, suruttoman 1920-luvun.

Öisiä katuja valaisivat reklaamivalot, tieteen keksinnöt ja moderni taide järkyttivät maailmankuvaa ja kokaiini vei toiseen todellisuuteen. Kaupungin kaduilla törmäsivät niin sakilaiset kuin raittiusintoilijat, jazztytöt ja urheilijat, talonpoikaismarssijat ja urbaanit kosmopoliitit, hevoset ja autot. Väiteltiin ja unelmoitiin. Kaalimaat lanattiin pallokentiksi. Haettiin vauhtia ilonpitoon viinanhuuruisista salakapakoista tai apteekkien hyvin varustelluista samppanjakellareista. Huumaannuttiin uudesta kaupunkikulttuurista ja tanssittiin yli hautojen... Mikko-Olavi Seppälä loihtii eteemme suruttoman 1920-luvun ja kertoo elävästi, kuinka kaiken ilottelun lomassa moderni maailma saapui Helsinkiin."

Kustantaja: Wsoy
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2016
Sivumäärä: 232
Sidonta: Kovakantinen, kuvakansi

Kirjan ostajalle postikulut. Nouto on myös mahdollinen sovitusti.

Katso myös muut kohteeni. Laittelen pikkuhiljaa myyntiin kirjoja, sarjakuvia, vanhoja rahoja, filateliaa ja vintage keräilytavaraa. :)

Hakusanoja: Historia, kirja, kirjasto, maailma, ihminen, ihmiset, kilpailu, vaihto, yhteistyö, yhteiskunta, valta, kulttuuri, raha, kulttuuri, kieltolaki, viina, alkoholi, kokaiini, juhlat, raittius, raittiusliike, jazz, musiikki, kirjallisuus, tulenkantajat, auto, autot, liikenne, urheilu, kansakunta, sisällissota, itsenäisyys, kaupunki, tulevaisuus, nuoriso, 20-luku, 20 luku.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 20 h 14 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 72 vrk 20 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.