Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Martti Huhtamäki - Jukka Kuikka - Jaakko Okker: SUOMEN SEURAAVA PRESIDENTTI. 1988 Kirja US-88.

144-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kannen nurkassa pientä taittumaa (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti.

Suomen seuraava presidentti on kolmen kokeneen journalistin subjektiivinen analyysi vuoden 1988 presidentinvaalien kolmen keskeisen ehdokkaan, Harri Holkerin, Mauno Koiviston ja Paavo Väyrysen, ominaisuuksista. Millaisia he ovat, mistä pitävät, ketä karsastavat, mitä harrastavat. Kuinka heistä puhutaan kulissien takana. Kuka heitä nostaa uralla, kuka painaa alaspäin. Kirjassa on 14 sivua valokuvia ja niihin liittyviä tekstejä. Teos sisältää lisäksi luettelot esiteltyjen ehdokkaiden valitsijamiesehdokkaista.

 

2. Martti Häikiö - Pertti Pesonen: PRESIDENTTI KOIVISTO SUOMEN POLITIIKASSA. 1992 Otava. 61-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kannessa taittumaa ja pieni repeämä (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti.

Presidentti Koivisto Suomen politiikassa (1992) on tiivis yleisesitys Suomen tasavallan presidentin Mauno Koiviston urasta, toiminnasta ja ajattelusta kuvattuna Suomen poliittisen järjestelmän taustaa vasten. Huomiota kiinnitetään erityisesti maamme kansainväliseen asemaan, presidentin tehtäväkuvan muutoksiin ja ns. Koivisto-ilmiöön vuosien 1982 ja 1988 presidentinvaaleissa. Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökokouksen seurantakokous alkoi Helsingissä maaliskuussa 1992. Tämä kirjanen on alun perin kirjoitettu 48 maan valtuutetuille ja asiantuntijoille sekä kokousta seuraamaan saapuneille ulkomaisille lehtimiehille.

Kirjoittajista tohtori Martti Häikiö oli Helsingin yliopiston poliittisen historian dosentti ja Suomi-Seura ry:n toiminnanjohtaja; hän oli toiminut useita vuosia toimittajana ja tiedotuspäällikkönä. Professori Pertti Pesonen oli Suomalaisen Tiedeakatemian esimies; hän oli toiminut valtio-opin professorina Tampereen, Helsingin, Iowan ja New Yorkin yliopistoissa sekä sanomalehti Aamulehden vastaavana päätoimittajana. 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 15 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 16 vrk 15 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.