Kuvaus

Stiga pöytälätkäpelin joukkue joka on käsin maalattu Ukrainan väreihin ja pelaajiksi on valittu tunnettuja ukrainalaisia. Nimet on selkiin kirjoitettu kyrillisillä kirjaimilla, hanskojen merkki on Slava ja rinnassa on tietysti Ukrainan vaakuna.

Hyökkäysketjun keskellä on tietysti itseoikeutetusti Ukrainan nykyinen presidentti Volodymyr Zelenskyi numerolla 1, joka johtaa joukkojaan edestä ja esimerkillä. Laidoilla hänellä on aiempia poliittisia johtajia, Ukrainan ensimmäinen presidentti Leonid Kravtsuk numerolla 91 ja entinen pääministeri Julija Tymosenko numerolla 05, molemmat virkaanastumisvuotensa mukaisella numerolla.

Puolustus onkin sitten paitsi maailmaluokkaa, niin myös raskasta sarjaa; pakkeina toimivat raskaan sarjan nyrkkeilevät veljekset Vitali ja Volodymyr Klitshko, numeroina veljesten syntymävuodet. Näiden veljesten ohi ei ihan niin vain mennäkään...

Maalissa viimeisenä lukkona 35-kertainen maailmanennätysmies, kuusinkertainen maailmanmestari, olympiavoittaja ja ensimmäisenä 6 metriä ylittänyt seiväshyppääjä Serhi Bubka numeronaan 615 viimeisen maailmanennätyksensä kunniaksi.

Kaikki pelaajat ovat hyväkuntoisia ja käsin maalattuja yksittäiskappaleita, joiden päällä on kirkas lakka, eli kestävät kyllä käyttöäkin, jos kentälle haluat laittaa.



Maksu tilille ja ukot postiin, pk:t ostajalle. Myös nouto Kiuruvedeltä mahdollinen.

hakusanoja: slapshot, slap shot, lämäri, lyöntilaukaus, charlestown chiefs, syracuse bulldogs, ogdenville, johnstown jets, ehl, nhl, whl, echl, federal league, shl, hanson brothers, bros., veljekset, hansonin veljekset, reggie dunlop, paul newman, george roy hill, dave 'killer' carlson, ogie ogilthorpe, ned dowd, tim 'dr.hook' mccracken, michael ontkean, ned braden, gilmore tuttle, clarence 'screaming buffalo' swamptown, ross 'mad dog' madison, andre 'poodle' lussier, hyannisport, peterboro, drouin, stiga pöytälätkä, jääkiekko, jääkiekkopeli, playoff, play off, bock plast, pola, tappara, hifk, saipa, ilves, jukurit, kookoo, ässät, hpk, tps, jyp, pelicans, kärpät, kalpa, lukko, sport,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 8 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

70 € Sulkeutuu 13 vrk 8 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.