Kuvaus

Hyväkuntoiset

Elokuvat :

BULLITT
Bullitt on yksityisetsivä, jolla on vain yksi vuorokausi aikaa selvittää tapaus.
Johnny Rossia jahtaavat niin hänen veljensä Pete kuin monet muutkin alamaailman roistot, joilta hän on huijannut miljoonia. Frank Bullitt palkataan suojelemaan Johnny Rossia alamaailmalta, joka tekee kaikkensa vihollisen tappamiseksi. Bullittissa nähdään elokuvahistorian hienoimpiin kuuluva takaa-ajo autoilla: Steve McQueen ajaa takaa kahta haulikoin aseistautunutta rikollista San Franciscin kaduilla.
PAPILLON
Ranskan Gyunassa sijaitsevalle pahamaineislle vankilasaarelle murhasta syyttömänä tuomitttu Papillon (McQueen) ei ole valmis viettämään ikuisuutta Pirunsaarella. Täällä sivistyksen ulottumattomissa eivät päde mitkään tavanomiset lait. Vangit kamppailevat päivittäin pysyäkseen hengissä ja säilyttääkseen järkensä. Heikon ystävänsä (Hoffman) avustuksella Papillon yrittää mahdotonta ja paeta tästä maanpäällisestä helvetistä.
THOMAS CROWNIN TAPAUS - The Thomas Crown Affair
+ Uusintaversio ( Pierce Brosnan & Rene Russo )
Romanttinen jännäri ja rikoselokuva seikkailunhaluisesta miljonääristä, joka päättää tuplata omaisuutensa nerokkaan pankkiryöstön avulla. Hän käyttää apunaan viittä miestä, jotka eivät keikan aikana koskaan edes tapaa toisiaan saati Thomas Crownia itseään.
Poliisit ovat ymmällään mutta vakuutusyhtiötä edustava tutkijanainen pääsee lopulta Crownin jäljille. Heidän välilleen kehittyy melkoinen kissa ja hiiri -leikki, jonka seurauksena heitä ei pian vedä toisiiinsa vain ryöstösaalis ja sen löytäminen vaan paljon läheisemmät tunteet.
LIEKKEJÄ YÖSSÄ - Never So Few
Pohjois-Burmassa sissijoukkoineen japanilaisia vastaan taisteleva kapteeni Tom Reynolds määrätään tuhoamaan japanilaisten lentokenttä. Reynolds kamppailee myös sisimmässään, koska hänellä on tunteita salaperäistä Carla Vesaria kohtaan.
Kun kiinalaisjoukot hyökkäävät amerikkalaisten ja heidän burmalaisliittolaistensa kimppuun, Reynolds hylkää asevoimien protokollan ja lähtee kostoretkelle.
KOSTAJA NEVADA SMITH
Nedava Smith syntyi 1890-luvun Kaliforniaan kultakuumeen sykkiessä hurjimmillaan intiaani äidille ja amerikkalaiselle isälle. Kun poika saa kuulla, että hänen vanhempansa on surmattu verisesti, koston siemen on kylvetty jälkikasvun sisimpään.
Vaikka elokuva on toimintawestern, on se myös kuvaus yksinäisestä asemiehestä, jonka raivoisasta kostonhimosta on tullut elämän päätarkoitus. Steve McQueenin roolisuoritus Nevada Smithinä on vaikuttava.
LE MANS
Kunnianhimoinen Michael Delaney osallistuu Le Mansin 24 tunnin ajoon. Vuoden takaisen vakavan onnettomuuden muistot häilyvät kuitenkin miehen mielessä, kun Delaney lähtee kisaamaan voitosta.
PAKOTIE
Steve McQueen esittää McCoyta, jonka eräs rikollinen poliitikko avustaa vapauteen. McCoy joutuu mukaan poliitikon ja hänen miestensä suunnittelemaan pankkiryöstöön. Ryöstö ei kuitenkaan suju aivan suunnitelmien mukaisesti. McCoy ja hänen vaimonsa häipyvät saaliin kanssa kannoillaan poliisi ja joukkion muut jäsenet
7 ROHKEAA MIESTÄ
Meksikon vuoriston polttavassa kuumuudessa pieni kylä vapisee pelosta, odottaen Calveran (Eli Wallach) ja tämän rosvojoukon julmaa hyökkäystä.
Terrorisoidut, ryöstetyt ja nöyryytetyt kyläläiset janoavat kostoa ja lähtevät Amerikan rajalle ostamaan aseita. Matkalla he kohtaavat seitsemän pelottavan tuhoisaa asetta: kovaksikeitetyn ryhmän palkkionmetsästäjiä, jotka ratsastavat kyläläisten apuun haastaakseen rosvojoukon.
Chris Adamsin (Yul Brynner) johtama joukko huomaa päätyneensä hirvittävään taisteluun, jossa panoksena on koko kylän selviytyminen hengissä.
TÄYSKÄSI- KID
Pokeriklassikko nuoresta korttihaista, joka 1930-luvun New Orleansissa osallistuu huippupeliin lajin mestarin kanssa. New Orleansin French Quarterissa valmistaudutaan tärkeään sököpeliin, kun tunnustettu vanha mestari (Edward G. Robinson) kohtaa nuoren haastajan (Steve McQueen). Haastajan ystävää (Karl Malden) kiristetään tarjoamaan hyviä kortteja ystävälleen. Tytöt tulevat ja menevät (Ann-Margret parhaassa roolissaan, hyvin ärsyttävänä, sekä viaton Tuesday Weld), mutta peli pysyy. Juonessa ovat mukana muiden muassa Cab Calloway ja Joan Blondell.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 h 46 min 19 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

67 € Sulkeutuu 15 h 46 min 19 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.