Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Star Wars - JEDI: SURVIVOR
Sony Playstation 5 -peli
PAL(Euro) -versio

Stand Against the Darkness
Cal Kestisin tarina jatkuu Star Wars Jedi: Survivor™ -pelissä, joka on Respawn Entertainmentin yhteistyössä Lucasfilm Gamesin kanssa kehittämä koko galaksiin ulottuva kolmannen persoonan toimintaseikkailupeli. Tämä tarinavetoinen yksinpeli alkaa viisi vuotta Star Wars Jedi: Fallen Order™ -pelin tapahtumien jälkeen ja seuraa Calin yhä epätoivoisempaa taistelua galaksin vajotessa syvemmälle pimeyteen. Imperiumin galaksin reunamille työntämä Cal huomaa olevansa uusien ja tuttujen uhkien ympäröimä. Yhtenä viimeisistä hengissä olevista jediritareista Calin on asetuttava vastarintaan galaksin synkimpinä aikoina – mutta miten pitkälle hän on valmis menemään suojellakseen itseään, miehistöään ja jediritarikunnan perintöä?
Star Wars™ -fanit matkustavat uusille planeetoille ja tutuille rajaseuduille, kun Cal pyrkii kokoamaan Stinger Mantisin miehistön jälleen yhteen. Uusien Voiman kykyjen, varusteiden ja päivitysten avulla pelaajat voivat etsiä, tutkia ja kulkea uusilla tavoilla uudelleen läpi vanhojen planeettojen, joista kullakin on omat ainutlaatuiset haasteensa kohdattavina. Galaksi on täynnä tarinoita, salaisuuksia ja aarteita niiden löydettäviksi, jotka ovat valmiita kohtaamaan sivussa tutulta polulta olevat vaarat.

16

Käytetty, toimivaksi testattu pelilevy, ohjelappunen ja kotelo kansipapereineen. Alkuperäisjulkaisu.

Toimitus rahattilillepakettipostiin-periaatteella tai nouto Oulusta.
Postikulut lisätään huutohintaan.







..
 3-d x play station  360 1 2 3 4 5 I II III IV V edition PS5 Playstation5 Playstion 5 starwars jedi survivor jedisurvivor first fallen order respawn lucasfilm games EA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
42 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.4.2024 12:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.