Tuote on myyty käyttäjälle harrikas hintaan 33,10 €

Kuvaus

Vuonna 2024 Mysteerilaatikko sisältää vain osaksi ostajalle täysin mysteerisiä levyä. Niiden lisäksi sinne sujahtaa 10 omaa valintaa hintaryhmästä 1-3 euroa. Huutokaupan voittaja saa siis 45 levyän lisäksi itse valita jopa 30 euron levyt bonuksena!

Jos/kun laatikon hinta nousee 20 euroon, bonuslevyt saa valita hintaryhmästä 1 - 3,50 euroa. Jos laatikko nousee yli 30 euroon, bonuslevyjä saa valita hintaryhmästä 1-4 euroa (eli 30 euron voittohuudolla voi saada bonareita jopa 40 EUROLLA!!!). Kaikkiin näihin ryhmiin tulee lisää levyjä päivittäin ja valikoima kasvaa myös tulevaisuudessa. Nyt on siis aika huutaa!

Bonus levyt tulee ilmoittaa myyjälle sähköpostilla, EI Huutonetistä ostaen.

Veikkaan, että jatkossa useampi tajuaa kuinka loistava tämä laatikko onkaan. Oma odotukseni on että sen hinta kohoaa jatkossa lähemmäksi 60 euroa. Arvohan on jokaisen kuulijan korvaan eri, mutta ei tällaista kasaa levyjä saa millään alle sataselle kun lähtee niitä erikseen etsimään.

Tämä laatikko sisältää täysin satunnaisesti useamman sadan kiertoon lähtevän levyn joukosta poimittuja LP-levyjä. Mukana EI OLE missään tapauksessa erityisen arvokkaita levyjä, ei Rolling Stones, ei Beatles, ei Pink Floyd tai Led Zeppelin. Mukana ei ole (minun tietääkseni) 60-luvun havinaisia englantilaisia proge-, heavy- tai blues levyjä. Sitä vastoin laatikossa on kotimaista iskelmää, soulia & funkia, poppia, country jne. Mikään genre tai artisti ei ole yli edustettuna eli laatikko on hyvä tapa saada musaa laajasta eri genreistä.

Hakusanoja: halpa laatikko ero kasa läjä vinyyliä  heavy jatsi jazz rockabilly.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
33,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 20:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.