Kuvaus

Sisältää kaikki kolme Smurffit-elokuvaa:

Smurffit
Kun ilkeä velho ajaa smurffit pois kotikylästään, ne siirtyvät salaperäisen portaalin kautta omasta taikamaailmastaan meidän todellisuuteemme, suoraan keskelle New Yorkin keskuspuistoa. Suurkaupungin vilskeessä pikkuruisten smurffien on kiireen vilkkaa smurffattava tie takaisin smurffikylään, ennen kuin velhon onnistuu päästä niiden jäljille.

Smurffit 2
Ilkeä velho Gargamel luo pari pahanilkistä smurffien kaltaista olentoa, tuhmuria, saadakseen itselleen salaperäistä smurffiesanssia. Hänelle kuitenkin selviää pian, että hän saa haluamansa vain Smurffiinan avulla. Tämä osaa loitsun, joka voi muuttaa tuhmurit oikeiksi smurffeiksi. Kun Gargamel tuhmureineen kidnappaa Smurffiinan ja vie tämän Pariisiin, Suursmurffi, Tohelo, Ärjy ja Kaunosmurffi päättävät lähteä pelastusretkelle yhdessä ihmisystäviensä Patrick ja Grace Winslow'n kanssa!

Smurffit: Kadonnut Kylä
Tässä kokonaan animoidussa täysin uudenlaisessa smurffiseikkailussa salaperäinen kartta johdattaa Smurffiinan ja hänen parhaat ystävänsä Välkyn, Tohelon ja Pattismurffin kilpajuoksuun taianomaisia otuksia vilisevän Kielletyn metsän halki löytääkseen kadonneen kylän ennen ilkeää Velhoa. Toiminnan ja vaaran täyteinen matka johdattaa smurffinelikon smurffihistorian suurimman salaisuuden jäljille!

Kuvasuhde: 16:9 Widescreen
Ääni: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Englanti ... (Dolby Digital 5.1 )
Tekstitys: Suomi, Tanska, Englanti, Norja, Ruotsi...
Kesto: 1 h 26 min / 1 h 38 min / 1 h 41 min
Ikäraja: K-7

 

Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,50 €
Sulkeutuu 102 vrk 5 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,50 € Sulkeutuu 102 vrk 5 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.