SIISTIT LEFFAT
www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

HUOM! KAIKISSA LÄHETYKSISSÄ MANNER-SUOMEEN ON SEURANTA!

Myynti-ilmoituksissa on kerrottu postituskulut Manner-Suomeen.

POSTITUSKULUT 0€ YLI 50€ OSTOKSIIN! (Nouto Postista)

Kuvaus

TÄSTÄ LÖYTYY LISÄTIETOJA OSTAMISEEN
KUVIEN 5 DVD:N BOKSI - SUOMITEKSTIT - RUOTSIKANNET
KUNTOARVIO: 
Levyille ja tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] 
LISÄTIETOJA:
Kaikki DVD:t on upeassa kunnossa ja kannet/kotelot siistit.
*************************
(PP) POSTITUSKULUT: Tämän myyntikohteen hinta 99,90€ sisältää postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen ostajan lähipostiin, tai sovittaessa johonkin tiettyyn Postin automaattiin.
******************************
MYYTÄVÄ TUOTE:

Peter Jackson Collection - 5 DVD

HUOM! KANNET OVAT SIIS RUOTSINKIELISET

BAD TASTE - DVD (1987)

Pienessä Uuden Seelannin rannikkokaupungissa on hiljaisempaa kuin tavallisesti. Kaikki sen asukkaat ovat yhtäkkiä hävinneet. Onko mahdollista, että heidät olisi pilkottu pieniin paloihin?

Kyllä, ryhmä avaruusolentoja on vallannut kaupungin ja he aikovat tehdä sen asukkaista jauhelihaa intergalaktiselle hampurilaisketjulle.

Avaruusolennoilla on yksi paha ongelma: AIDS - Alien Investigation of Defence Service, Pojat. Heillä on suunnitelmissa revolvereja, tekovihaa, moottorisaha, ja he ovat valmiita potkimaan muukalaisperseitä!

GOOD TASTE MADE BAD TASTE - DVD (1988)

Mainio dokumentti miehistä, jotka tekivät elokuvan Bad Taste.

Suurin kunnia kuuluu tietysti Peter Jacksonille, joka oli vuosikausia tehnyt amatöörielokuvia ja päätti sitten toteuttaa hurjimmat visionsa ensimmäisessä pitkässä elokuvassaaan.

Ystäviensä avustuksella Jackson aloitti filmaustyöt joita tehtiin iltaisin ja viikonloppuisin, ja käytännöllisesti katsoen ilman rahaa. Työtä riitti neljäksi vuodeksi.

Kukapa olisi uskonut, että tästä omaperäisestä splatter-ohjaajasta kehittyi sittemmin maailmankuulu elokuvaohjaaja, jonka elokuvat niittävät menestystä kaikissa maanosissa.

MEET THE FEEBLES - DVD (1989)

Teatterijohtaja Bletch on mursu, joka tekee sivutoimenaan huumekauppoja. Trevor taas on rotta, joka tykkää katsella sadistisia pornoelokuviaan. Henry puolestaan on kiimainen kuin kani. Hän on kani, joka tosin sairastaa aidsia. Wynyard on Vietnam-traumoista kärsivä narkomaani-koira, joka heittää veitsiä. Yhdessä he ovat Feebles, ja uuden esityksen ensi-iltaan on enää pari päivää.

BRAINDEAD - DVD (1992)

Kaikki alkaa viidakossa, kun rahanahne tutkija onnistuu saamaan kiinni harvinaisen rotta-apinan, joka aloittaa ultraväkivallan kierteen.

Kaupungissa rotta-apina laitetaan eläintarhaan, jossa se onnistuu puremaan iäkästä naista, Lionelin äitiä.

Kuolinvuoteellaan nainen alkaa muuttua mutantiksi - ihmisiä syöväksi zombieksi. Kaikki joihin hän koskee, saavat tartunnan ja levittävät ruttoa teenpäin.

FORGOTTEN SILVER - DVD (1995)

Elokuvan alussa Peter Jackson löytää naapurinsa vajasta läjän vanhoja pölyyntyneitä elokuvia ja siitä saa alkunsa mahtava tarina Colin McKenziestä, yhdestä elokuvahistorian suurimmista keksijöistä. Hän ei vain keksinyt ensimmäistä alastonelokuvaa, vaan myös äänen ja värit paljon ennen Hollywoodia.

Colin teki kaikkien aikojen ensimmäisen kokoillan elokuvan. Salomen massiivisessa jättituotannossa käytettiin yli 15 000 näyttelijää ja sen rahoituksesta vastasi mafia, sekä itse Josef Stalin.

Peter Jackson sai megabluffinsa uskottavaksi käyttämällä apunaan julkkiksia kuten Sam Neill ja Leonard Maltin. Se toimi, ja ensimmäisen tv-esityksen jälkeen koko kansa luuli, että uusi kansallissankari oli löytynyt.

Huijauksen paljastuttua Peter Jacksonista tuli Uuden Seelannin vihatuin mies.

K18

*************
PÄÄKATEGORIAT: (DVD) > (BLU-RAY) > (KONSOLIPELIT) > (CD)
*************
P.S. Tästä pääset SIISTIT LEFFAT KAUPPAPAIKAN ETUSIVULLE, josta voit esim. hakea eri hakusanoilla myynnissä olevia tuotteita.
*************

KUNTOARVIOT:  Levyjen kuntoarviot olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Numeroarviointeja ei ole kaikissa kohteissani, kun olen ottanut ne myöhemmin käyttöön.Tuo numeroarviointini koskee, siis levyn lukupinnassa mahdollisesti olevia jälkiä, ei levyn sisältöä. Voit pyytää sellaisen levyn kuntoarvioni ilmoituksessani, jossa sitä ei ole. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Minulla ei ole myynnissä ainuttakaan elokuvaa jossa olisi elokuvavuokraamon tarraa. En käytä kuntoarvioineissani koskaan kohtaa uudenveroinen. Minulla ei ole myöskään yksinäistä elokuvaa, jossa olisi sellaiset ohuet "slim" kotelot, vaikka osa ilmoituskuvistani saattaa sen käsityksen antaa. Kuntoarvioni levylle. jos on (10-) niin se saattaa olla myös täysin jäljetön, tai korkeintaan pari hyvin minimaalista jälkeä. Kaikissa myyntikohteissani, joissa olen kertonut, että tuote on UUSI - MUOVEISSA, niin silloin se on uusi ja avaamaton tuote, joissakin saattaa olla tarrasta jälkiä, tai suojamuovi on hieman auennut/repeytynyt ja niistä olen myös pyrkinyt ilmoituksissani kertomaan.
***************************

E2Y(06052023)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


99,90 €
Sulkeutuu 102 vrk 10 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

99,90 € Sulkeutuu 102 vrk 10 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.