Kuvaus

Otava 2004 Kovakansi

1.painos

Suhteet veljiin ja siskoihin ovat pitkäkestoisimpia ja lähimpiä ihmissuhteita. Siskot ja veljet voivat olla läheisempiä kuin omat ystävät ja heille voi kertoa omia murheitaan ja surujaan. Heiltä voi saada kannustusta ja tukea sekä hyviä neuvoja. Heidän kanssa voi iloita, hullutella, leikkiä sekä oppia toisen lohduttamista ja hoivaamista.

Mutta kuinka tuttua ja ärsyttävää onkaan välillä myös se, että heidän kanssa joutuu jakamaan kaiken. Omat tavarat ovat usein myös sisarusten käytössä. Siskojen ja veljien kanssa jaetaan myös vanhempien aika ja huomio. Jakamalla omastaan oppii ottamaan toiset huomioon sekä miettimään miltä toisesta tuntuu.

Sisarusten väliset riidat ovat tavallisia kaikissa perheissä. Siskojen ja veljien kanssa nahistelu voi tuntua toisinaan puuduttavalle. Samalla tulee silti harjoiteltua riitelyn taitoa, puolensa pitämistä sekä anteeksi antamista ja saamista. Moni tietää, että sisarusten kanssa myös neuvottelutaidot kehittyvät.

Kirja antaa runsaasti käytännön vinkkejä myös erikoistilanteisiin kuten: kaksoset, sairaudet, avioero ja uusperhe

Ei merkintöjä, entisen omistajan nimi yliviivattu

Hakusanoja: sisarukset, riidat, kateus, rakkaus, vanhempi-lapsisuhde, perhe, ihmissuhteet, lapset, yksilöllisyys, kaksoset, vammaisuus, avioero, uusperheet, kotikasvatus, kasvatus, kasvatusoppaat, veli, sisko veljet siskot
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 2 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 107 vrk 2 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.