Tuote on myyty käyttäjälle sofabunoo hintaan 19,90 €

Kuvaus

Metsämieli - luonnollinen menetelmä mielentaitoihin

Metsässä aistit keskittyvät ympäristön havainnointiin, ajatus siirtyy käsillä olevaan hetkeen. Arjen huolet ja murheet joutuvat väistymään. Myös tutkimuksissa on havaittu metsän elimistöä rauhoittava ja mieltä virkistävä vaikutus. Verenpaine laskee, syke hidastuu ja veren stressihormonipitoisuudet pienenevät. Luonto siis hoitaa kehoa ja mieltä kuin itsestään.

Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Kirjan Metsämieli-harjoituksia voi tehdä joko ulkona tai sisällä, yksin tai yhdessä. Harjoitteet lisäävät itsetuntemusta, vahvistavat sisäisiä voimavaroja ja taltuttavat stressin negatiivisia vaikutuksia eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa, silloinkin kun on vaikeaa.

Metsämieli -menetelmän teoreettinen tausta on käyttäytymistieteissä. Siinä on hyödynnetty viimeisimpiä merkittäviksi nousseita psykologian suuntauksia sekä terapia- ja valmennusmenetelmiä, kuten mindfulnessia ja life coachingia.

ISBN: 9789526612409

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 15:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
25.4. klo 17:13

Hei, onko kirja siistissä kunnossa? Eihän sivuille ole tehty muistiinpanoja tai alleviivauksia?

2.5. klo 15:53

Kyllä, kirjassa ei ole merkintöjä, alleviivauksia, nimiä, omisteita ym.