Kuvaus

Tuotteen Singer 7640 sewing machine electric current white kuvaus


Singer 7640 ompelukone sähkövirta valkoinen

Tervetuloa ompelun maailmaan Singer 7640 ompelukoneen avulla. Tämä tehokas ja helppokäyttöinen ompelukone tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia luovan ompelun toteuttamiseen. Sen valkoinen ulkoasu sopii täydellisesti mihin tahansa ompeluhuoneeseen.

Tehokas ja monipuolinen

Singer 7640 ompelukoneessa on sähkövirran käyttö, mikä tekee ompelusta nopeaa ja vaivatonta. Sen tehokas moottori ja monipuoliset toiminnot takaavat ammattimaisen lopputuloksen jokaisessa ompelutyössäsi.

Helppo käyttää

Tämä ompelukone on suunniteltu helpottamaan ompelua kaikille taitotasolle. Siinä on selkeät ohjauspaneelit ja käyttäjäystävällinen näyttö, joka ohjaa sinua askel askeleelta. Voit valita erilaisia ??ompelutekniikoita ja säätää ommelten pituutta ja leveyttä helposti. Näin voit luoda täydellisiä ompelutöitä vaivattomasti.

Korkealaatuiset ompeleet

Singer 7640 ompelukoneen avulla voit luoda upeita ja kestäviä ompeleita. Sen tarkka tikkauspituuden säätö ja automaattinen langankireys varmistavat tasaisen ja siistin ompeleen jokaisella ommelkerralla. Ompelukoneessa on myös erilaisia ??ompelujalkoja erilaisten ommelten tekemiseen, joten voit toteuttaa kaikki luovat ideasi helposti ja tarkasti.

Käytännölliset ominaisuudet

Singer 7640 ompelukoneessa on myös muita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten automaattinen neulansäie ja langankatkaisu, helppokäyttöinen säikeensiirtä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 38 vrk 4 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

429 € Sulkeutuu 38 vrk 4 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.