Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siirrettävä , metallirunkoinen lämpöelementtirakennus , joka on toiminut kahvilana. Kahvilatoiminnan aikana rakennuksen kyljessä on ollut L-mallinen katettu terassi ja sellainen on yhä helppo lisätä tähän, koska tukiranka on edelleen katolla kiinni.

Jos tarvetta ilmenee, osaamme tehdä pohjat ja vaikka terassinkin paikan päällä valmiiksi eri korvausta vastaan. Mieluummin Varsinais-Suomen alueella mutta voimme lähteä töihin kauemmaksikin. Rakennuksesta ja mahdollisista töistä saa tietenkin kuitin.

Rakennus on siisti ja hyväkuntoinen. Ulkoseinissä näkyy tummia jälkiä, joka on pääasiassa katupölyä ja liimajäämiä teipeistä. Lähtevät pesemällä pois. Värikkäät kuviot päädyssä ovat teipattuja joten ne on helposti poistettavissa jos eivät miellytä silmää.

Isot ovet / ikkunat joten on tosi valoisa ja avara. Lattian vinyylimatto paikoin hieman kulunut. Voidaan vaihtaa lattiaan esim. vinyylilankku eri sopimuksesta. Runko pohjassa 50 x 100 teräsprofiilia joten ei vaadi perustuksia vaan voidaan laskea vaikka muutaman harkon päälle.

Rakennuksen kuljetus edullinen koska saattovalvontaa ei tarvita vaan kulkee kuorma-auton päällä leveänä kuljetuksena. Kuljetus voidaan järjestää. Yleensä meidän kautta on ollut kohtuullinen hinta. Koko on 7 x 3 metriä, korkeus 2,5 metriä.

Rakennuksessa on erillinen 3 x 1 m. eristetty tila jota voi käyttää esim. sanitetti- tai sosiaalitilana / siivouskomerona. Tilassa on myös sähkökeskus jossa useita 1- ja 3-vaihe ulosottoja. Kalustukseen kuuluu tiskipöytä, kaapistot. jääkaappeja, pakastimia, kuumavesiboileri, loosin sohvat ym. Kaikki kuuluu hintaan tai voi jättää pois halutessaan.

Pidä kiirettä ja osta pois ennen kuin joku muu ehtii . Voit vielä avata kesäksi oman paikan pelkällä tonttivuokralla. Tämän helpommalla et pysty avaamaan omaa ravintola -/ kahviobisnestä. Asiallisia tarjouksia kuunnellaan paikan päällä.

Varastoitu pääkaupunkiseudulle paikkaan josta helppo ottaa auton kyytiin. Esittely sovittava etukäteen.



Lisätietoja saa puhelimella : 04666 12021. En ehdi vastailla viesteihin joten soita jos olet oikeasti kiinnostunut. Kiitos.



Kioski, ravintola, vaihtolava, siirrettävä, kahvila, jäätelökioski, pizzeria, hampurilainen, taco, salaatti, kebab, kesäkioski

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 950 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 20:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.