Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ostettu 18.5.2022 (myymälähinta 5595€)

Huom: Kuvissa näkyy lisävarusteina ostetut Schindelhauerin ruskeat nahkaiset ergo-käsigripit ja Brooksin B17 "hunaja" nahkasatula, joissa havaittavissa nahan kulumaa, sekä kuparinvärinen Crane mini Suzu -soittokello. Lisävarusteina tulee mukana lisäksi Schindelhauerin hopeiset polkimet (kuvassa mustat jotka myös mukana paketissa, joissa kulumajälkeä) ja Fahrer integroidun akun neopreenisuoja). Lisäksi renkaat vaihdettu kesällä 2023 ja mukana tulee myös alkuperäinen Selle Royalin Ezzenza+ -satula (musta) sekä ComfortPlus Relaxed BSD-103 -nahkasatula. Kaikkien näiden arvo yhteensä useita satoja euroja.

Pyörällä ajettu reippaat 8000km, kaikki määräaikaishuollot tehty Helsingissä Classic Bikessa, josta pyörä on myös ostettu. Pyörä pidetty hyvässä kunnossa ja säilytetty katetulla terassilla sekä sisätiloissa. Käytön tuomaa kulumajälkeä (jota ei voi välttää) on paikoin havaittavissa.

Olen 174cm ja pyörä soveltunut hyvin ajoon ja soveltuu erittäin hyvin myös pidemmälle pyöräilijälle (pituuteni on kyseisen runkokoon alahaitarin rajalla, mutta toki esim. käsivarsien mitta vaikuttaa paljon).

Saksalainen Schindelhauer valmistaa todella upeita, teknisesti edistyneitä, nopeita ja kestäviä kaupunki- ja työmatkapyöriä sekä viimeisintä tekniikkaa uhkuvia sähköpyöriä.
Automaattivaihteinen Heinrich - Todella upea ajaa missä vain, sen triplaohennettu runko istuu erilaisten kuskien alle saumattomasti. Tässä uudessa mallissa on Enviolo TR AUTOMATiQ (eShift) portaattomat automaattivaihteet, Bosch Performance Line (Cruise) moottori sekä Bosch Kiox näyttö.

Bosch performance line moottori yhdessä upean ja huoltovapaan Gates hihnavedon kanssa takaavat erinomaisen huolettoman avustuksen ja mahdollistavat täyden tehon jokaiseen tilanteeseen. Heinrich on erinomainen valinta niin työmatkoille kuin pitkille retkille. Se on sähköpyörä, jossa huippuluokan design ja laadukkaat osavalinnat kohtaavat Schindelhauerille tyypillisen hillityn tyylikään ja pelkistetyn muotokielen. Tällä pyörällä saavutat helposti yli 25 km/h vauhdin, jota on myös helppo ylläpitää.

Heinrich on myös täysin varusteltu, erittäin laadukkaan rungon ja lisäksi vakiona on mm. Bosch Kiox -näyttö joka tuo paljon hyödyllisiä toimintoja ajokokemukseesi, kuten liitettävyys sykevöihin, navigointi jne. Shimano MT401 -hydraulijarrut, tehokkaat Supernova-ajovalot ja uskomattoman hyvin rullaavat WTB Horizon 47c -renkaat. Heinrich kulkee todella vaivattomasti myös ilman sähköavustusta, joten matkan pituus ei ole esteenä - tällä pyörällä pääset pitkälle ja helposti. Kannattaa verrata tätä hyvin tehtyä premium-sähköpyörää massavalmistettuihin - huomaat eron!

Arvostettu Schindelhauer -geometria takaa erittäin nopean, vakaan ja luotettavan ajokokemuksen.

Enviolo TR AUTOMATiQ eShift – automaattiset napavaihteet:

Huoltovapaa ja loputtoman määrän välityksiä sisältävä automaattivaihteisto takaa ennen näkemättömän hiljaisen ja mukavan ajokokemuksen. Vaihdeväli on 380%, joten jokaiseen tilanteeseen ja jokaiselle kuskille löytyy aina oikea välitys automaattisesti ja täysin portaattomasti.
Automaatti vaihtaa vaihteet juuri oikeaan aikaan, myös paikallaan ollessasi tai kovassa väännössä. Tällä tavoin lähdöt ja ylämäet sujuvat helposti ja kovaakin vauhtia on helppo ylläpitää.
Laadukkaan napavaihteen yksi mainio bonus: on ihan mukava kokemus, ettei takarattaista kuulu rutinaa ajon aikana eikä vaihtajan osia kolhiinnu kantoihin.
Takavaihtajayksikkö ei ole ainoastaan hyvännäköinen, se on myös erittäin hyvin suojattu ja huoltovapaa. Varma ja luotettava valinta kesähelteelle, syksyn iltoihin ja talven pakkasiin.

Bosch Kiox näyttö:

Bosch Kiox on todella monipuolinen ja mainio näyttö joka istuu upeasti Heinrichin ohjaamoon.
Gorilla-lasilla varustettu näyttö on helppolukuinen ja selkeä kaikissa valaistuksissa, avustustason vaihtuessa vaihtuu myös näytön väri. Tehokas magneetti pitää näytön paikallaan kovissakin vauhdeissa, näytön voi myös lukita paikoilleen.
Kiox-näytössä on valmiina Bluetooth muille laitteille (voit vaikka seurata sykettäsi) sekä valosensorit.
Näytöstä näet mm. nopeuden, keskinopeuden, maksiminopeuden, ajetun matkan, jäljellä olevan matkan, akun varaustilanteen, poljinnopeuden ja trippimittari on hyvä bonus. Micro-A USB-liitin on kätevä lisä jos haluat latailla muita laitteitasi.

Runko: Kevyt, jäykistetty ja tripla-ohennettu alumiini (AL6061-T6), pakotetut dropoutit liukuvalla hihnan kireydensäädöllä ja Schindelhauerin omalla Gates portilla, rungonsisäiset kaapeliviennit, 2 vuoden takuu
Haarukka: Hydroformattu alumiinia, 15 mm läpiakseli, levyjarruille
Ohjainlaakeri: Tange Seiki integroitu 1 1/8-1,5
Mottori: Bosch – Performance Line (Cruise), 250 W, 65 Nm, 25 km/h
Akku: Bosch Powertube 500Wh, runkoon integroitu, helposti irrotettava
Näyttö: Bosch Kiox
Voimansiirto: Gates Garbon drive hihnaveto CDX edessä 50H, takana 22H, hihna 118H
Vaihteet: ENVIOLO TR – AUTOMATiQ (eShift), portaaton vaihteisto
Ohjaustanko: Satori Seagull, alumiinia
Ohjainkannatin: Satori Stealth, alumiinia
Kädensijat: Schindelhauer ergonomiset, nahkaiset
Jarrut: Shimano – MT401 (hydrauliset jarrut), 160 mm
Kampisetti: Miranda Delta
Polkimet: Schindelhauer Urban Pedal, CNC-koneistettua alumiinia
Satula: FABRIC – Scoop Shallow Sport
Satulatolppa: Schindelhauer
Renkaat: WTB-Horizon 47c (vaihdettu kesällä 2023)
Vanteet: Alexrims – EXR25, Sapim – Race pinnats, 3-cross, 2-cross
Navat: Schindelhauer , ENVIOLO TR
Valot: Supernova Mini 2 etuvalo ja E3 tail light lokasuojaan integroitu takavalo
Tavarateline: takana, integroitu Wingee lokasuojaan
Takalokasuoja: Wingee W52 Schindelhauer custom, itsekantava, integroidut laukun kiinnikkeet
Muuta:
Hebie – sivujalka 663 FIX18
Juomapullotelineen ja runkolukon paikat valmiina
Lasten istuinten kiinnitys onnistuu hyvin
Peräkärryn kiinnitys mahdollista napakiinnikkeellä
Suositus paino: 155 kg kuljettajalle
Paino 24,7 kg (M-koko)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 900 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 18:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.