Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvassa näkyvä laatumerkin hyvä-ääninen pienikoinen radio, joka toimii joko verkkovirrassa tai pattereilla

Ollut vähäisessä käytössä ja kunto on erinomainen

Osta heti hintaan sisältyy toimituskulut

Tietoja



Sangean PRD18BLK on käytännöllinen pöytäradio, jossa on monia toimintoja. Radio on varustettu DAB+- ja FM-taajuuksilla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kuunnella monenlaisia radiokanavia. Muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja siinä on musta viimeistely sekä suuri ja selkeä näyttö.

Herätys ja torkku

Sangean PRD18BLK pöytäradiossa on sisäänrakennettu herätystoiminto kahdella eri herätysajastimella, jotka mahdollistavat herätyksen radioon tai yksinkertaiseen hälytykseen. Voit asettaa hälytyksen helposti valitsemalla haluamasi herätysajan ja valitsemalla haluatko herätä radioon vai hälytykseen. Voit myös valita toistettavan kanavan tai radio-ohjelman. Mukana on myös torkkutoiminto, joka mahdollistaa ylimääräisen lyhyen unen ennen kuin herätys soi uudelleen.


Esiviritetyt kanavat

Sangean PRD18BLK pöytäradiossa on toiminto, jonka avulla voit tallentaa jopa 10 esiasetettua kanavaa - 5 DAB+ ja 5 FM. Näin voit vaihtaa nopeasti suosikkiradiokanavien välillä ilman, että sinun tarvitsee etsiä kaikkia saatavilla olevia kanavia joka kerta. Tämä tekee Sangean PRD18BLK:sta helppokäyttöisen ja antaa sinun löytää ja kuunnella suosikkiradiokanaviasi nopeasti ilman turhaa vaivaa.

Tulot ja lähdöt

Pöytäradiossa on useita tuloja ja lähtöjä, joilla voidaan liittää muihin laitteisiin ja ylläpitää radiota.



USB-liitäntä: Radiossa on USB-liitäntä, jota voidaan käyttää ohjelmiston päivittämiseen. Näin valmistaja voi julkaista päivityksiä uusilla ominaisuuksilla ja parannuksilla, ja se helpottaa radion pitämisen ajan tasalla.

Stereokuulokkeet: Radiossa on myös stereokuulokelähtö, joten voit kytkeä kuulokkeet ja kuunnella radiota yksityisesti häiritsemättä ympärilläsi olevia.

DC in: Lisäksi on DC in -portti, jonka avulla voit käyttää ulkoista virtalähdettä radion virtalähteenä paristojen käyttämisen sijaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


47 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.5.2024 15:24
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.