Kuvaus

Kuvan laadukas kello kaupan. Katso kuvat.

 

Kellossa pyöritettävä bezel, joka toimii kuin hiiren scrolli. Erittäin nopea ja responsiivinen kosketusnäyttö. 2kpl fyysisiä nappeja kellon hallintaan esim. hanskat kädessä. Kyseessä on älykello, eli toimii erittäin hyvin älypuhelimen parina sekä myös itsenäisenä kellona. Kellon käyttöönotto vaatii kuitenkin älypuhelimen. Käyttöönoton jälkeen älypuhelimen liittäminen kelloon ei ole enää pakollista. 

 

Palvellut liki 6 vuotta uskollisesti liki päivittäin. Kelloa on käytetty paljon (varsinkin viimeiset 4 vuotta) ja sitä on myös ladattu useamman tuhat kertaa, joten akku ei enää ole uudenveroinen. Tarkimmalla GPS asetuksella ja 24h sykeseurannalla kello kuitenkin kestää yhden päivän hyvin, jos varsinaista liikuntaa kuten juoksua tai pyöräilyä tulee päivään alle 4h eikä nuku kello ranteessa unenseuranta päällä. Mikäli pyöräilet esim. 200km lenkin tarkin GPS asetus päällä ilman mitään virransäästöominaisuuksia käyttäen, voi akku loppua kesken vaikka lataus olisi 100% ennen lenkkiä. Normaalimmassa ns. "kohtuullisessa käytössä" kello antaa akun kestolle ennusteeksi lähes 2 vuorokautta. Katso kuva #5. Akunkeston puolesta kello ei siis sovi erittäin aktiiviseen, urheilulliseen arkeen, mutta siihen tarkoitukseen kelloa ei varsinaisesti ole edes suunniteltu. Kyseessä on kuitenkin älykello eikä ns. urheilukello. tl;dr Kellon akku kestää kohtuullista käyttöä edelleen sangen hyvin. 

 

Toinen ohjekirja on kadonnut, mutta sitä lukuunottamatta mukana on kaikki mitä uutenakin. Mukaanlukien kaikki suojapussit ja pahvit. Näiden lisäksi yksi extra rannekkeen kappale tulee mukaan. Ostettu v. 2018 hintaan 399 euroa. Kuitin saa mukaan vaikka takuuta ei enää tietenkään ole.

 

Ulkoisesti kello ei uudelle paljoa häviä, mutta kellon laturiin on jonkun verran pölyä ja likaa pinttynyt vuosien saatossa. 

 

Myyn, koska olen siirtynyt älykellosta multisport kelloon. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 8 h
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

85 € Sulkeutuu 104 vrk 8 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.