Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Saara Kinnunen: Anna mun olla lapsi

Anna mun olla lapsi on vahva kannanotto lapsen oikeuksien puolesta. Sen viesti on, että riittävää huolenpitoa kokeneesta lapsesta voi kasvaa vahva aikuinen. Onko lapsen oikeus lapsuuteen kadonnut? Millaista aikuisuutta lapsi tarvitsee? Ovatko lapsen ja vanhemman roolit menneet sekaisin? Mistä lapsi hakee aikuisen mallin?

Saara Kinnunen kuvaa esimerkkien avulla, mitä lapsi tarvitsee saadakseen hyvät kasvun eväät ja elääkseen huoletonta ja huolehdittua lapsen elämää. Hän rohkaisee kasvattajia aitoon vanhemmuuteen ja kyseenalaistaa pienen koululaisen valmiudet selvitä yksin arjesta. Vanhemmuutensa sisäistänyt kasvattaja ei sälytä lapsen kannettavaksi liian suuria kuormia. Hän asettaa lapselleen turvalliset rajat, mutta antaa tämän kokeilla tahtoaan ja kestää myös lapsen pettymyksen ja kiukun.

Sosiaalipsykologi ja perheneuvoja Saara Kinnunen luennoi lapsen ja nuoren kasvuun sekä perheeseen ja parisuhteeseen liittyvistä teemoista eri puolilla Suomea. Hän on julkaisut useita kasvatukseen liittyviä teoksia.

Siisti kovakantinen teos vuodelta 2003, esilehdellä päiväys.

Kirja painaa 401 grammaa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 10:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.