Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Ruth Rendell: SUSI JA TEURASTAJA. Suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom. 1996 Book Studio Bestseller, Komisario Wexfordin tutkimuksia. 208-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Susi ja teurastaja (1996; Wolf to the Laughter 1967) on kolmas komisario Wexfordin tutkimuksista kertova romaani. Komisario Burden on varma asiasta. Ei ole vaikea päätellä miksi Anita Margolis on kadonnut. Hän oli varakas nainen mutta käyttäytyi kuin pahainen tytönheitukka. Normaalit, kunnon naiset pitivät kotinsa siistinä ja olivat joko naimisissa tai työelämässä. He eivät suinkaan majailleet epämääräisten taiteilijoiden kanssa tai tuoneet rakastajiaan kotiin keskellä päivää. He olivat myös tarpeeksi järkeviä pitääkseen rahansa pankissa eikä ryppyisinä myttyinä käsilaukussaan. Niin, Burden kyllä tiesi miten Anitan oli käynyt... mutta Wexfordilla oli aivan muuta ajatuksia.
 

2. Ruth Rendell: KULTAINEN HUILU. Suomentanut Pasi Junnila. 2000 book studio (2. painos), Komisario Wexfordin tutkimuksia. 233-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, viimeiselle tyhjälle lehdelle kirjoitettu '3064',  ei muita merkintöjä.

Kultainen huilu (1995; Put On By Cunning 1981) -romaanissa komisario Wexford saa tutkittavakseen uuden murhan. Sir Manuel Carmaque, yksi maailman kuuluisimpia huilisteja on kuollut hyvin epämääräisissä olosuhteissa. Jälkeen jää huomattavan suuri omaisuus ja perijöitä alkaa yhtäkkiä ilmaantua joka suunnalta – mutta onko heistä kukaan se joka väittää olevansa? Mutkikas rikosvyyhti vie Wexfordin ensin USA:han ja sitten Ranskaan ennen kuin totuus valkenee hänelle kuin salama kirkkaalta taivaalta.

"Loistava kirja." – The Observer, Lontoo

"Rendell pitää lukijan tiukasti otteessaan." – The Guardian, Lontoo
 

Ruth Rendell (s. 1930) on brittiläinen dekkarikirjailija, joka tunnetaan ennen kaikkea komisario Wexfordista kertovista kirjoistaan. Wexford-kirjojen lisäksi Rendell on kirjoittanut psykologisia jännitysromaaneja Rendellin ja Barbara Vinen nimellä. Rendelliä kiitetään yhdessä P. D. Jamesin kanssa perinteisen dekkarin (Agatha Christie, Dorothy L. Sayers) uudistamisesta siten että murhan tekijän lisäksi pohditaan sitä miksi murha tehtiin. Rendell on vuosien varrella seurannut aikaansa ja puuttunut yhteiskunnallisiin kysymyksiin kuten rotuennakkoluuloihin ja perheväkivaltaan. Ruth Rendell on julkaissut omalla nimellään 40 teosta, joista 19:ssa päähenkilö on komisario Wexford, ja lisäksi 11 teosta Barbara Winen nimellä. Wexford-romaaneja on suomennettu 16, alkaen 1964 ilmestyneestä From Doon With Death (Kuoleman säkeet 1994) ja 1967 ilmestyneistä A New Lease of Death (Kuoleman pitkä varjo 1978) ja Wolf to the Slaughter (Susi ja teurastaja 1996), muita rikosromaaneja on suomennettu kahdeksan (1976 – 95), esim. A Judgement in Stone (1977; Kova kuin kivi 1990), joka on esitetty myös kuunnelmasovituksena radiossa. Kirjailijanimellä Barbara Wine julkaistuista teoksista ovat suomeksi ilmestyneet The Chimney Sweeper's Boy (1998; Nokikolarin poika 2005) ja Grasshopper (2000; Hepokatti 2006).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 8 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 42 vrk 8 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.