Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään
Artturi Rosténin elokuvakokoelma.

"Rostén 12-levyinen keräilijän elokuvakokoelma:
Rosténin valitut työt maksimiresoluutioilla DVD:llä ja Blu-ray™:llä. Sisältää elokuvat Artery, Dark Dream, The Defiler, Efialtes Manifestator, Exceptional Beauty, lyhytdokumentin Olavi Yrkkä ja Särkyneet Kuvat, Part-Time Hernia, Riga Mortis, Synergia, Väkevä Hiki, yhdessä Esa Jussilan kanssa ohjatut Trans* ja Völlerei.
Ekstroja on boxissa yhteensä 8 tuntia ja 24 minuuttia. Se sisältää muun muassa making offeja, gallerioita, kommenttiraitoja ja julkaisua varten tuotetun pitkän dokumentin ”Rostén Soul”.
Lisäksi The Defilerissa on vihkonen hahmoista, Väkevän Hien kuvakäsikirjoitus kokonaisuudessaan, noin 60-sivuisena kirjasena. Kummastakin on myös A3-kokoinen, signeerattu juliste. The Defilerin julisteen on myös signeerannut pääosan esittäjä, Diana Ball. Väkevän Hien juliste on kaksipuolinen, siinä on sekä teatterijuliste että luomani uusi fanikansitaide.
OldSkull Videon luvalla mukana on myös The Defilerin soundtrack CD-levyllä. Dokumentin ohessa on musiikkivideoita; Sammalen Ylistys ja Kumarrus, Mansionin Altar Sermon ja Bad Kingin Selfiemonster. Kaikki tämä numeroituna 10 kappaleen rajattuna eränä, ohjaajan hyväksymänä, käsityönä valmistettuna boxina, jonka designissa hän esiintyy jopa pintaa syvemmältä. "

Numeroitu 3/10
Troceleng Studion julkaisema
Käsityönä tehty boksi ja sliparit, tekijän kasaama pahvista liimattuna ja teipattuna, ei symmetrinen, näkyy kuvista, jonka takia kunto tyydyttävä.
Levyt hyvässä kunnossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


80 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 20:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.