Kuvaus

Kuvan hyväkuntoinen cd

Rolf Virtanen on esiintynyt vuodesta 1979 lähtien. Mies muistetaan tempauksestaan, jossa hän kiersi Suomen jokaisen kunnan, joita oli tuolloin 452 kappaletta. Nykyisin Virtanen telttailee ja valokuvaa Lapissa. Hän on koostanut retkistään valokuva- ja musiikkiesityksen. Se kertoo puhtaan luonnon eheyttävästä voimasta.

Tamperelaisen trubaduurin, Rolf Virtasen, elämäntarina on juuri niin uskomaton kuin elämä vain voi olla. Lyhyesti kerrottuna tarina menee niin, että huippulentopalloilija perustaa perheen ja saa kaksi ihanaa tytärtä. Tulee avioero, ja sen seurauksena 16 vuotta kestävä alkoholikierre.

Sitten Virtanen hakeutuu retkeilemään lapsuutensa muistoihin Lappiin, mutta eksyy kuudeksi päiväksi Pyhätunturiin. Tuosta eksymisestä ja omien voimavarojen, niin henkisten kuin fyysistenkin, uudelleen löytymisestä alkaa Virtasen raitistuminen. Sitä edesauttaa paitsi toistuva palaaminen Lapin puhtaaseen luontoon, myös oma, nuorempi tytär.

”Hän nauroi vaan erämaaretkillämme. Positiivinen elämänasenne, se nosti minut”, kertoo Virtanen itse.
Kerrottakoon sekin, miten Virtanen selviytyi eksymisestään. Ruokaa hänellä oli mukanaan vaikka toiseksi kuudeksi päiväksi. Hän onnistui kokoamaan ajatuksensa ja rauhoittamaan mielensä. ”Sitten päätin vain kävellä eteenpäin tiettyyn suuntaan.” Kuusi päivää tarvottuaan rättiväsynyt ja rinkkansa alla kumarassa kulkenut mies saapui Pyhätunturin ja Luoston väliselle maantielle. Sieltä hänet poimi kyytiinsä pari avuliasta mieshenkilöä, jotka tarjosivat eksyneelle kämpän, saunan ja ruokaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 4 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 104 vrk 4 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.