Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto sisältää 2 lipun lippupaketin Tampereen Nokia Arenalla 22.5.2024 pidettävään Rockstar LIVE '24 -tapahtumaan. Huomioithan, että tapahtuman ikärajaa on laskettu ja uusi ikäraja on K-16. Ikä tarkistetaan ovella. Huuto päättyy sunnuntaina 5.5 klo 21.30.

Esiintyjinä Elastinen, Etta, Cledos, Ahti, Tuuli, Lauri Haav, Davi, Jambo ja tuntematon artisti joka julkistetaan 22.5.

Kun voittaja on maksanut summan myyjälle, liput/koodit toimitetaan heti huudon päätyttyä sähköpostitse, whatsappilla tai tekstarilla, niin voit lunastaa ne itsellesi lippu.fi -sivustolta. Pidäthän huolen että huutonet -yhteystietosi ovat oikein.

HUOM. Liput tulee sinun lunastaa viimeistään 6.5 klo 8.00, eli tee se jo sunnuntai-iltana kun olet voittanut liput (Lisätietoa alla).

HUOM 2. Pidätän oikeuden myydä lipun toiseksi tulleelle, kolmanneksi jne. (-1 euro voittosummasta), mikäli huudon voittaja ei maksa loppusummaa (0 palautteen saavat yleensä bännit tai negatiivisen). Tällä varmistetaan että liput eivät mene hukkaan lunastusajan takia ja huutokilvasta tulee reilu ja jännittävä kokemus. Onnea Huutoihin! :)

"Lunastaaksesi liput, sinun tulee kirjautua sisään lippu.fi-sivustolle joko olemassa olevilla henkilökohtaisilla tunnuksilla tai luomalla uudet tunnukset. Saamasi koodit syötetään sivuilla sille tarkoitettuun kohtaan lippujen lunastamiseksi. Voit jakaa toisen koodin kaverillesi, joka voi kirjautumalla lippu.fi-sivustolle lunastaa oman lippunsa. Voit myös lunastaa molemmat liput kerralla."

Viitesanat: Musiikkikonsertti, rap, ela, energy drink, musa, nokia arena

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
0 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 12:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.