Kuvaus

Mahtava robotti on todella hauska ja samalla, kun se ekan kerran liikahtaa eloon, hieman peloittava. Lapset oikein ulvahtivat, kun robotti liikahti ensi kerran....

Kookas 36cm korkea ja kun robotti levittää kädet, noin 50cm. Kävelee edes takaisin, liikuttaa käsiään ja sormiaan, jopa ääntelee. Paino  2,2kg ilman kaukokäyttölaitetta, se tulee luonnollisesti mukana !  Paristoilla toimii.   Hinta oli n. 50 euroa, mutta nyt laskettu 50%. 

Silmät ovat sinisen palavat, kun robotti on valmis toimimaan. Jännä lelu. Nyt menee muistista, mutta hinta taisi olla yli 100 euroa uutena.  HUOM!  Tämä kävelee eteenpäin ja taaksepäin sekä kääntyy telaketju periaatteella. Älypää tämä ei ole !  

Lähelle ihmistason älyä omaava robotti on mahdollista  valmistaa vain paralleeli tietokoneen aivoilla ja pisimmällä tässä kehityksessä on aivan ylivoimaisesti Kiina, maailman nopein ja tehokkain tietokone toimii Kiinassa ja se on kehitetty myös Kiinassa.     Kiina on tietokone älyssä maapallon kiistaton johtaja ja heitä vakoilevat länsimaat....juu, tietysti voit lukea lehdistä, että Kiina vakoilee, sekin on varmasti totta, niin tekevät liki kaikki valtiot....mutta kyse on aina siitä, mitä asioita vakoillaan...vakoilu on AINA kuulunut ihmiskunnan kehitykseen....älä vaan luule, Kiina on huonompi vakoilija kuin muut.  

DE20JL606c Robotti, liikkeet mekaaniset hieman nykivät ja vain lelutason robotti. Mutta hauska ! Totuta lapsesi jo pienestä pitäen Robotti aikakauteen. Meillä on kyllä taivaalla lentäviä sota-juttuja, Drooneja, mutta ne eivät ammu automaattisesti, vaan ihminen laukaisee ohjukset kohti toisia ihmisiä, sitä nimitetään sodaksi ja kun Drooni ampuu ohjuksia ja tappaa ihmisiä, sitä ei jostain syystä saa nimittää  murhaamiseksi  ....vaikka uhreilla ei ollut mitään tekemistä, minkäänlaista puolustuspuhetta, oikeutta puolustaa itseään, vaan joku hampurllaista pureksinu henkilö tuhansien kilometrien päässä päätti tappaa heidät.... näin ei rauhaa saada koskaan aikaan ...sota ei ole ratkaisu, vaan luo uusia sotia.

Robortti antaa esimakua tulevaisuudesta, jossa pienipalkkainen  "Pakistani " jää työttömäksi ja robortti tekee hänen työn, parenmin ja halvenmalla.    Ihmiset ovat usein väsyneitä ja virheitä sattuu, he saattavat saada luokkaantumisia ja vakuutusyhtiö joutuu maksamaan, tai ihminen on lomalla tai nukkuu....kaikki moinen "turhanpäiväisyys " jää pois, kun tehtaat ja liikenne toimii ja kulkee robotti voimalla, ihanne yhteiskunta, me ihmiset olemme kuntosaleilla ja katselemme ikkunasta maailman menoa. Siirrämme rahamme isoihin pankkeihin, ne ymmärtävät rahan päälle ja jakavat meille elektronista "hyvää"   , korotonta tietty.  Kaikki ovat liki yhtä köyhiä/rikkaita. Pakolaiset on leireillä, heitä ei tarvitse kenenkään työllistää. Rahaa heille ei anneta, vaan elektroni kortteja, joilla saavat ostaa mitä haluavat, mutta huumeisiin ja alkoholiin se ei toimi. 

Hieman syvenpää aihetta: 

Tulevaisuudessa , jos vaan Kiina kaiken keksii tätä vauhtia, niin meillä ei ole Taxinkuljettajia, ei Bussinkuljettajia ja ei Kuorma-auton ja rekka-auton kuljettajia, ne hommat ovat robottien hallussa. No niin surkeaa ja vaarallista ajoa kuin New York Taxi ei tarvitse siis kauan enää sietää.

Asiakkaan kommenttti. Jos robotit tekee yhtäpaljon virheitä, kuin PC Windows Google jne...niin työt ei lopu, korjaajia tarvitaan lisää.   

Kohde on Löbau  Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.



Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 23 h 39 min 40 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15,80 € Sulkeutuu 23 h 39 min 40 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.