Kuvaus

Mahtava robotti on todella hauska ja samalla, kun se ekan kerran liikahtaa eloon, hieman peloittava. Kookas 36cm korkea ja kun robotti levittää kädet, noin 50cm.     Kävelee edes takaisin, liikuttaa käsiään ja sormiaan, jopa ääntelee. Paino  2,2kg   Paristoilla toimii. Tämä on se selvästi halvempi kansanmalli,  väri on valkoinen ja tämän  hinta oli uutena myös halpa. Kallis luxus versio oli kromattu jne....   Ikävä kyllä, tämä ei toimi ja jalka oli irti, korjata ehkä joku osaa....oli vaan firman sisääntuloa tilassa tervehtimässä...mutta nyt rikki ja kaukokäyttö laite on kadonnut.  

Silmät ovat sinisen palavat, kun robotti on valmis toimimaan. Jännä lelu. Nyt menee muistista, mutta hinta taisi olla yli 100 euroa uutena.  HUOM!  VIKAA!!!  Ei toimi  !!!!  Jos toimii niin  .....Tämä kävelee eteenpäin ja taaksepäin sekä kääntyy telaketju periaatteella. Älypää tämä ei ole !   Lähelle ihmistason älyä omaava robotti on mahdollista  valmistaa vain paralleeli tietokoneen aivoilla ja pisimmällä tässä kehityksessä on aivan ylivoimaisesti Kiina, maailman nopein ja tehokkain tietokone on siellä ja se on kehitetty myös Kiinassa.    USA  taas ostaa kilpailijoita ja "kehittyy" siten,    Kiina taas kehittää itse, ostamatta tai kopioimatta muita. Kiinan huima kehitysvauhti ärsyttää  ja monet haukkuvat  Kiinaa....kateudesta ! Joskus jopa Suomi räksyttää muun länsilauman mukana.

Kiinaa vakoillaan, liki joka valtio vakoilee muita maita, se on normaalia !  Kaikki vakoilevat Kiinaa, koska heidän tekninen etumatka monella alalla kiinnostaa kilpailevia maita. 

DE03MI709  Robotti, liikkeet mekaaniset hieman nykivät ja vain lelutason robotti. Mutta hauska ! Totuta lapsesi jo pienestä pitäen Robotti aikakauteen.

Meillä on kyllä taivaalla lentäviä sota-juttuja, Drooneja, ne lentävät taivaalla 20km korkealla ilman ihmistä ja tarkkailevat maanpinnalla tapahtuvaa toimintaa....niiden koko voi olla 20-30m pitkiä isoja lento-robotteja....mutta ne eivät ammu automaattisesti, vaan ihminen laukaisee ohjukset kohti toisia ihmisiä, yhä sitä nimitetään sodaksi.   ( minusta se on murhaa , koska vain yksi ihminen päättää jossain tuhansien kilometrien päässä, että vieras ihminen on vaarallinen ....ilman oikeudenkäyntiä ) Tämän miehittämättömän lentokoneen koko on iso yllätys, se on pienen matkustajalentokoneen kokoinen ja täynnä elektroniikkaa, tappokone ! 

Robortti antaa esimakua tulevaisuudesta, jossa pienipalkkainen  "Pakistani " jää työttömäksi ja robortti tekee hänen työn, parenmin ja halvenmalla. Esim. SONY robotti koira maksaa uutena n. 5000 euroa. 

Miksi robotti on hyvä juttu? Silloin kun se nostelee ja siirtää painavia esineitä, työ joka vaarantaisi meidän terveyden. Vanhoille ihmisille voi robortti olla kaveri joka osaa pelata ja kuunnella. Varmaan viihdepuolen robotti käyttö on pian totta, kun katselee kännykkä kuumetta, niin robotti mullistaa arkielämää. Korvaa osittain palvelijan ja sairaanhoito henkilöstöä. Mahdollista olisi myös maanviljelys robottimalli jne. 

Kohde on Löbau, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 5 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 108 vrk 5 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.