Kuvaus

Robert Redford Collection    -  3 DVD
 




BUTCH JA KID - AURINGONLASKUN RATSASTAJAT  - BUTCH CASSIDY AND SUNDANCE KID


Tämä yksi kaikkien aikojen suosituimmista lännenelokuvista – seitsemän Oscar®-ehdokkuutta ja neljä pystiä napannut klassikko on täydellinen sekoitus seikkailua, romantiikkaa ja huumoria, ja kertoo tosi tarinan villin lännen suosituimmista lainsuojattomista. Kun kyseessä on raha, ei kukaan ole nopeampi laatimaan toimintasuunnitelmia kuin Butch Cassidy (Paul Newman), ja hänen aisaparinsa Sundance (Robert Redford ) on lyömätön pyssymies. Kun nämä kaksi pankki- ja junaryöstöjen parissa koheltavaa kaverusta kyllästyvät ikuiseen lainvartijoiden pakoiluun, päättävät he suunnata kohti Boliviaa Sundancen tyttöystävä (Katharine Ross) kyydissään. Parivaljakko ei anna pikkuseikkojen - kuten tosiasian, että heidän espanjantaitonsa rajoittuvat ilmaisuun ”Tämä on ryöstö!” – vaivata, kun lännen kaikkien aikojen kilteimmät ’kovanaamat’ ryhtyvät tositoimiin.

Kesto:  106 min



THE CLEARING


Robert Redford johtaa maineikasta tähtikaartia – mm. Willem Dafoe ja Helen Mirren – ajatuksia herättävässä trillerissä. Wayne ja Eileen Hayes (Redford, Mirren) elävät amerikkalaista unelmaa. Kaikki muuttuu kun Wayne kidnapataan keskellä kirkasta päivää oman, rauhallisen luksuskotinsa turvalliselta alueelta. Kädenkäänteessä Hayes, joka pitää itseään nerokkaana neuvottelijana on kidnappaajan (Dafoe) armoilla, ja hänen kohtalostaan päättää mies, jolla on kaikki voitettavanaan. Onnistuuko Wayne elämänsä tärkeimmässä kaupassa, jossa panoksena on hänen henkensä?

Kesto 91 min



YKSI SILTA LIIKAA - A BRIDGE TOO FAR


Syyskuu, 1944. Normandian maihinnousun onnistumisen innoittamat liittoutuneet käynnistävät luottavaisina uuden sotaoperaation koodinimeltä ”Market Garden”. Uskaliaan suunnitelman on tarkoitus päättää toinen maailmansota Saksan valtaukseen. Epäonnistunut strategiasuunnittelu, tiedusteluvirheet, huono onni ja kehnot sääolosuhteet johtivat kuitenkin operaation päättymiseen täydelliseen katastrofiin. Yksi silta liikaa on eeppinen kuvaus Toisen maailmansodan traagisimmasta virheestä. Suurelokuva kertaa kunnianhimoisen hankkeen – joka johti useamman liittoutuneen sotilaan kaatumiseen kuin Normandian maihinnousu - tapahtumat yksityiskohtaisen tarkasti. Sydäntä riistävät tapahtumat on kuvattu niiden alkuperäisessä ympäristössä harvinaisen loistokkaan tähtikaartin upeiden roolisuoritusten kyydittämänä. Elokuva onnistuu vangitsemaan sotahistorian suurimman uhkapelin kutkuttavan jännityksen ja pelon koko massiivisuudessaan.

Kesto:  169 min



Ohjaajat: George Roy Hill, Richard Attenborough, Pieter Jan Brugge

Näyttelijät: Michael Caine, Sean Connery, Anthony Hopkins, Willem Dafoe, Paul Newman, Katharine Ross, Robert Redford, Gene Hackman, Elliott Gould, Melissa Sagemiller, Cloris Leachman, James Caan, Laurence Olivier, Helen Mirren, Alessandro Nivola, Edward Fox, Diana Scarwid, Wendy Crewson, Dirk Bogarde, Matt Craven, Kenneth Mars, Strother Martin, Jeff Corey, Henry Jones, George Furth, Charles Dierkop, Larry Pine, Elizabeth Ruscio, Gwen McGee, Sarah Koskoff, Graciela Marin, Mike Pniewski, Geoff McKnight, Timothy Scott, Ryan O´Neal, Ted Cassidy, Donnelly Rhodes, Jody Gilbert, Don Keefer

 


Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-15

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,95 €
Sulkeutuu 34 vrk 19 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 34 vrk 19 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.