Kuvaus

Kerran luettu, siistikuntoinen romaani:

Ritva Hellsten: Anna minulle nimi (2022)

"Nuori Malla haaveilee taiteilijan urasta. Opiskeluaikanaan hän kohtaa hengellisen yhteisön, joka tempaa hänet mukaansa. Malla tuntee saavansa elämälle tarkoituksen, kuuluvansa johonkin itseään suurempaan, mutta joutuu samalla ristiriitaan omien unelmiensa kanssa ja jättää taiteen. Hän perustaa perheen yhteisössä tapaamansa miehen kanssa. Mallan sisäinen yksinäisyys kuitenkin kasvaa, ja lopulta hän tajuaa, että voidakseen elää hänen täytyy jättää sekä avioliitto että uskonyhteisö, jossa yksi totuus hallitsee.

Nuorena maalattu omakuva kulkee Mallan mukana ja pakottaa hänet etsimään todellista itseään. Malla palaa kuvataiteen pariin ja maalatessaan kohtaa tunteitaan ja muistojaan. Samalla kun hän alkaa ymmärtää entistä ja nykyistä itseään, hänelle avautuu uusia näkökulmia menneisyytensä ihmissuhteisiin. "

Ritva Hellsten on kotkalainen kirjailija, jonka edellinen romaani Raija oli kaunokirjallisuuden vuoden 2020 Finlandia -finalisti. Syvällisenä ihmissuhteiden kuvaajana tunnettu Hellsten on kirjoittanut niin ikään erinomaisen vastaanoton saaneet romaanit Lea (2018) ja Orvot (2014). 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Sulkeutuu 2 h 13 min 53 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 3,50 € Sulkeutuu 2 h 13 min 53 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.