Kuvaus

Rinpoche, Tenzin Wangyal: Parantava lähde – Tiibetiläinen sielunvaellus (Rinpochen signeeraama, 2018, Kulttuuriosuuskunta Partuuna, Kunto: K3)

”Palauta mieleesi sellainen hetki elämässä, jolloin tunsit olevasi kokonainen, tyytyväinen, täysin elossa ja kotona omassa itsessäsi. Kuvittele, että sinun on mahdollista tuntea näin melkein koko ajan eikä vain silloin tällöin.”

Tiibetiläinen lama ja bön-perinteen opettaja Tenzin Wangyal Rinpoche opettaa kirjassa ikivanhaan viisauteen perustuvan meditaatioharjoituksen, joka voi auttaa sinua palauttamaan elävän yhteyden luontoon, ihmisiin, omaan elämääsi ja todelliseen olemukseesi. Kirja sisältää latauskoodin äänikirjaan, jossa Tenzin Wangyal ohjaa sisäisen turvautumisen meditaatioharjoituksen englanniksi. Kirjan opetustekstin on suomentanut Tuula Saarikoski.

Tenzin Wangyal Rinpoche on arvostettu hengellinen johtaja ja yli aikojen opettajalta oppilaalle siirtyneiden harjoitusmenetelmien haltija. Hän on laajalti Euroopassa ja Amerikoissa pidetty opettaja, jolla on kyky tuoda tiibetiläiset opetukset selkeinä ja tavoitettavina länsimaalaisten elämään.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 17 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

18 € Sulkeutuu 33 vrk 17 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.