Kuvaus

Kirkuvan räikeät ja veikeät väripläjäykset.

Aidot ajalta.

Aika sympaattiset. Salty ja Peppy, valkopippuri, kaneli ja inkivääri.

Tietääkseni japanilaiset, ainakin Salty ja Peppy. Suomenkielisellä tekstillä olevat voivat olla suomalaisetkin. Muodostavat kuitenkin hauskan ja hienon tunnelmaa huokuvan retrokokonaisuuden.

Kauniit esim. kesäkeittiöön rekvisiitaksi tai keittiön hyllyyn katseen vangitsijasi.

50-70-lukua.

Kunto: Tyydyttävä. Kulumaa maaleissa ja yhdestä (inkivääri) puuttuu tuo muoviosa sisältä eli se on mahdollisesti kelvollinen pelkästään rekvisiitaksi ellei korjaa (Ks. kuva 4).

Postikulut ostajalle.

Matkahuollon huutopakettina hintaan 6,85 euroa.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa 900 positiivista palautettani, mutta Postin tai Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Matkahuolto on mielestäni Postia turvallisempi tällä hetkellä. Toki lähetän ostajan toivomalla tavalla ostajan laskuun. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomioi mainitut puutteet ja ettei tuote ole uusi, vaan kulumaa on kuvauksessa mainitulla tavalla, minkä hyväksyt huutaessasi. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti ja totuudenmukaisesti.

Veikeät nämä kyllä ovat. Ehkä sinun kesäkeittiötäsi piristämään.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon muutakin retroa ja vintagea klassikkotavaraa.

Hakusanoja: Maustepurkki, maustepurkit, retro, vintage, purnukka, purkki, astia, mauste, mausteet, vanha, 1950-luku, 1950-luvun, 50-luku, 50-luvun, 1960-luku, 1960-luvun, 60-luku, 60-luvun, 1970-luku, 1970-luvun, 70-luku, 70-luvun, fiftari, Japani, japanilainen, kesäkeittiö, grilli, grillaus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 17 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 61 vrk 17 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.