Tuote on myyty käyttäjälle Romppunaattori hintaan 300 €

Kuvaus

Myynnissä lähestulkoon uudenveroisessa kunnossa oleva Redmagic 9 Pro lippulaiva puhelin. Reunoissa ei kolhuja tai naarmuja, sekä näyttö virheetön.
Ostettu suoraan Redmagicin sivulta 01.24.2024 aikalailla testikäyttöön, ja myyn koska siirryin jo seuraavaan puhelimeen. Redmagicin sivuilla luvataan vuoden ja kuuden kuukauden takuuaikaa, joten ostajalle takuutiedot mukaan. Uutena ostettuna hinta on 649 euroa.

Puhelin on varustettu Snapdragonin 8 Gen 3 Prosessorilla, joka lienee tällä hetkellä markkinoiden yksi tehokkaimista puhelin prosessoreista, ja on myös sama jonka löytää huomattavasti kalliimmasta Galaxy S24 Ultrasta. Näyttö on upea Amoled paneeli joka on 6.8 Tuumaa, sekä omaa 120Hz päivitystaajuuden. Akku puhelimessa on kapasiteetiltään 6500 mAh ja kestää todella pitkään. Tallennustilaa on 256Gb, ja ram muistia tässä mallissa on 12Gb. Puhelimessa on myös triggerit joten pelien pelaaminen on tällä todella näppärää, ja sisäänrakennettu jäähdytysjärjestelmä pitää prosessorin hyvin jäähdytettynä. Puhelimesta löytyy myös 3.5mm kuulokeliitäntä. Puhelimen ympärillä olevien valojen väriä ja käytöstä pystyy muuttamaan. Esimerkiksi voi asettaa valot vilkkumaan kun saat viestin. Käyttöjärjestelmänä Android 14. Mukaan alkuperäinen myynti pakkaus, 80w pikalaturi, usb kaapeli, sekä muu myyntipakkauksen sisältö. mukaan myös kuvassa näkyvä musta suojakotelo. Puhelimesta poistettu Googlen FRP lukitus, sekä asetettu tehdasasetuksiin.

Täältä löydät kaikki puhelimen tarkat specsit:
https://www.gsmarena.com/zte_nubia_red_magic_9_pro-12709.php

Postitus hyvin pakattuna siten että saapuu ehjänä perille, mutta halutessa nouto onnistuu myös.
Maksutiedot näkyvät "osta heti" nappulan painamisen jälkeen huutonetin automaattisesti lähettämässä sähköpostissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


300 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.5.2024 17:19
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.5. klo 18:35

Onko vielä myynnissä vai menikö tämä?

6.5. klo 19:28

Valitettavasti meni jo

3.5. klo 1:14

Toimiiko tässä puhelimessa googlen palvelut ja suomalaiset nettipankit yms. normaalisti ja hyvin?

3.5. klo 1:21

Google palvelut valmiina asennettuina ja toimivat normaalisti. itsellä oli käytössä s-pankin mobiiliappi tällä ja se toimi moitteetta. olettaisin siis että muutkin pankkisovellukset toimivat samoin.