Kuvaus

Kuvien elokuva. EI SUOMITEKSTEJÄ! Tekstit englanniksi. Tätä elokuvaa ei ole edes julkaistu Blu-ray:na suomitekstein. Aluekoodi 2 B, eli toimii suomalaisissa Blu-ray soittimissa. 

Razorback - harjaniska [Blu-ray]

Salametsästäjät ja iso häijy villisika väijyvät Australian takamailla... tuhoisasti

Alkuperäisen Highlander -elokuvan ohjanneen Russell Mulcahyn upeasti kuvattu kauhutrilleri

Beth Winters kuuluu eläinsuojeluyhdistykseen ja matkustaa primitiiviseen, syrjäiseen maankolkkaan tekemään dokumenttielokuvaa villieläimistä ja näitä metsästävistä seudun pahamaineisista asukkaista, jotka saalistavat kenguruita (+ ihmisiä?) eläintenruuaksi.

Tällä matkalla Beth katoaa, ja hänen miehensä lähtee seuraamaan Bethin kulkureittiä saadakseen selville, mitä on tapahtunut. Mutta hän ei pääse pitkällekään ennenkuin huomaa olevansa vastatusten tunnottomien metsästäjien kanssa.

Joukko paikallisiakin on kuollut tai kadonnut mystisissä olosuhteissa. Ovatko metsästäjät asialla vai onko leirinuotiotarinoiden suurpeto riehumassa takamailla?

Paikalliset asukkaat eivät varsinaisesti auta häntä, mutta viimein seuraan liittynyt metsästäjä ja maanviljelijäksi ryhtynyt nainen auttavat Carlia löytämään vastauksia...

Valmistusvuosi: 1984

Kesto: 1 h 35 min  

Kuva: Widescreen 2.35:1 HD 1080i

Ääni: Englanti - DTS 5.1

Tekstitys: Englanti 

Kotelon kansien kieli: Espanja

Alue: 2 (eurooppa)

 

Ohjaus: Russell Mulcahy (Highlander, Viimeisellä rannalla)

Käsikirjoitus: Everett De Roche (Linnoitus - Fortress)

Pääosissa: Gregory Harrison (Dark Skies 1996), Arkie Whiteley (Mad Max 2 - Asfalttisoturi), Bill Kerr (Doctor Who, Gallipoli), Judy Morris (Libido), Chris Haywood (Painajaisia ja unikuvia), David Argue (Pirates Island), John Howard (Mad Max: Fury Road), John Ewart (The Odyssey), Mervyn Drake, Redmond Phillips, Beth Child, Brian Adams, Angus Malone, Peter Boswell

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
Sulkeutuu 50 vrk 2 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 50 vrk 2 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.