Kuvaus

Rakkautta ennen aamua / Before Sunrise (DVD) 

Eilen vielä vieraita toisilleen, tänään jo erottamattomia henkiystäviä. Mutta erota heidän täytyy aivan muutaman tunnin sisällä. 

Jesse ja Celine elävät täysillä jokaisen hetken, ja yrittävät ottaa kaiken irti yhteisestä ajastaan ennen aamua. Richard Linklater tarjoaa jälleen tarkkanäköisen tarinan nuorista elämän risteyskohdissa. 

Ethan Hawke ja Julie Delpy esittävät parikymppisiä, jotka tapaavat junassa Euroopassa, tuntevat yhteyden ja viettävät yön tunnit yhdessä Wienissä. Kaupungin ihmiset, paikat ja vetovoima luovat heidän matkasuunnitelmansa, jonka kohteena on rakkaus. 

Matkan varrella he jakavat toiveet, vitsit, unelmat, murheet ja ihmetykset. Tämä päivä painuu heidän mieliinsä ja ylistää ikuista nuorta rakkautta.

Ohjaus: Richard Linklater

Näyttelijät: Ethan Hawke, Julie Delpy, Andrea Eckert, Hanno Pöschl, Karl Bruckschwaiger, Tex Rubinowitz, Erni Mangold, Dominik Castell, Haymon Maria Buttinger

Valmistusvuosi: 1995

Kesto: 1 h 37 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.85:1

Ääni: Englanti - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

 

Rakkautta ennen auringonlaskua / Before Sunset (DVD) 

Onko muistoissasi ketään erityistä - jotakuta sellaista, joka saa sinut miettimään: entä jos?

Ethan Hawke ja Julie Delpy tekevät jälleen taikaa yhdessä. He uusivat Jessen ja Celinen roolinsa elokuvasta Rakkautta ennen aamua ja yhdistävät uudelleen voimansa ohjaaja Richard Linklaterin kanssa tässä vangitsevassa tarinassa rakkaudesta ja toisensa uudelleen löytämisestä.

Kun Jesse ja Celine tapasivat ensi kerran 1990-luvun puolivälissä, heidän muutamat tuntinsa Wienissä olivat spontaaneja ja elämää mullistavia. Yhdeksän vuotta myöhemmin salama iskee uudelleen. He tapaavat toisensa sattumalta Pariisissa, ja heillä on vain yksi yhteinen iltapäivä aikaa päättää viettääkö tulevaisuutensa yhdessä.

Fiksu, nokkela, todentuntuinen ja pitkälti todellisessa ajassa tapahtuva Rakkautta ennen auringonlaskua hehkuu hetkistä, jotka muodostavat jokaisen sydämen suurimman seikkailun.

Ohjaus: Richard Linklater

Näyttelijät: Ethan Hawke, Julie Delpy, Vernon Dobtcheff, Louise Lemoine Torres, Rodolphe Pauly, Mariane Plasteig

Valmistusvuosi: 2004

Kesto: 1 h 17 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.85:1 

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

Bonukset

  • On the set of Before Sunset
  • Trailer

 

Rakkautta ennen keskiyötä / Before Midnight (DVD) 

Menestyselokuvien Rakkautta ennen aamua ja Rakkautta ennen auringonlaskua rakastavaiset Jesse (Ethan Hawke) ja Celine (Julie Delpy) löytävät toisensa jälleen. Sydämiensä ääntä seuraten he ovat päätyneet avioon suloisine lapsineen. 

Kun idyllinen kesäloma Kreikassa lähenee loppuaan, heille yhtäkkiä valkenee, kuinka kauaksi nuoruuden huolettomat vastarakastumisen päivät ovat jääneet. Työ ja perhe ovat vaatineet veronsa, eikä kumpikaan heistä enää halua palata Pariisin arkeen. 

Viimeisenä lomailtanaan Celine ja Jesse kohtaavat pahimmat rakkauteen ja sitoutumiseen liittyvät pelkonsa ja tekevät lopullisen päätöksen: rakastaa toisiaan ikuisesti vaiko erota lopullisesti.

Ohjaus: Richard Linklater

Näyttelijät: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick, Athina Rachel Tsangari, Ariane Labed, Jennifer Prior, Yota Argyropoulou, Xenia Kalogeropoulou, Charlotte Prior, Walter Lassally, Yannis Papadopoulos, Panos Koronis, Enrico Focardi, Manolis Goussias, Serafeim Radis

Valmistusvuosi: 2013

Kesto: 1 h 44 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 1.85:1 

Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 12 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 7 vrk 12 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.