Kuvaus

Rahan ruhtinatar -trilogia (4DVD) UUDENVEROINEN

Rahan ruhtinatar 
Palvelija Emma Harte (Jenny Seagrove) joutuu lähtemään Fairley Hallin linnasta nuorella iällä, vuonna 1905. Hän aloittaa matkansa tuntematonta tulevaisuutta kohti köyhänä, katkerana ja yksin. Emman ainoa voimaa antava tavoite on saada kostaa miehelle, joka petti hänet. Vähitellen, vuosien saatossa, Harte rakentaa elämästään menestystarinan sitkeydellä, kylmällä määrätietoisuudella ja kunnianhimolla. Hänen tavarataloketjustaan tulee menestyksen symboli ja hänestä itsestään yksi maailman rikkaimmista naisista. Mikään ei ole enää hänen otteensa ulottumattomissa. 
Kesto: 6 tuntia.

Unelmien valtiatar 
Emma Harte jättää suunnattoman liikeimperiuminsa perinnöksi pojantyttärelleen Paulalle. Mittaamattoman perinnön mukana siirtyy myös valtava vastuu ja vanhat unelmat, jotka loivat Emmasta sen mikä hän on - unelmat kostosta ja menestyksestä. Kaunis Paula ottaa vallan ja uuden asemansa vastaan, tiedostamatta, että unelma kätkee sisäänsä todellisen painajaisen. Hän joutuu heti liikemaailman äärimmäisen kylmään ja armottomaan pyöritykseen, jossa ainoastaan vahvimmat selviävät. Paulan on opittava pian valtapelin säännöt, jossa ystäviä on harvassa ja rikkaus sekä menestys rakentuvat kunnianhimon, ahneuden ja säälimättömyyden varaan, rakkautta tyystin unohtamatta. 
Kesto: 3h 20min.

Nainen ylitse muiden 
Paula (Lindsay Wagner) jatkaa taisteluaan isoäitinsä liikeimperiumin johdossa. Tavarataloketjun laajennussuunnitelman lisäksi haasteena on epävakaalle pohjalle ajautunut talous ja kateudesta katkeroituneet vihamiehet, joiden tähtäin on Paulan täydellinen tuho. Hänen on todistettava olevansa isoäitinsä luottamuksen arvoinen - nainen ylitse muiden. 
Kesto: 3h 7min.

Ohjaus: Don Sharp & Tony Wharmby

Näyttelijät: Jenny Seagrove, Deborah Kerr, Barry Bostwick, Claire Bloom, Fiona Fullerton, James Brolin, Jenny Seagrove, Liam Neeson, Paul Daneman, Stephen Collins, Anthony Hopkins, Christopher Cazenove, Gary Cady, James Saito, Lindsay Wagner, Stephanie Beacham, Stuart Wilson

Valmistusvuosi: 1983

Kesto: noin 12 h

Kuva: Full Frame (4:3)

Ääni: Englanti - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

( Katso myös muut myytävät kohteeni.) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 2 vrk 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.