Kuvaus

Hyvä vesivärityö.

***International buyers scroll down***

Kiinnostava aihe!

Venäjän laivaston pyhä paikka, jossa suurin osa laivaston hengellisistä tapahtumista järjestetään. Katedraalin seiniä koristavat maalaukset Venäjän laivaston historiasta. Tässä laivaston hengellinen temppeli. Ajalta ennen kuin Putin pilasi kaiken.

Signeerattu ja perässä vuosiluku 2003.

En tunnista taiteilijaa.

Ottanut mielestäni Repinin tyylistä vaikutteita. Venäjällähän näitä hyviä maalareita piisaa. Hyvin kuvattu heijastukset veteen. Erittäin taidokas!

Nimenomaan vesi ja säähän tässä on olennaiset, minkä taiteilja on tavoittanut. Myöskin valo kuvattu kauniisti, minkä lisäksi arkkitehtuurin muodot nousevat taidokkaana tämän kaiken keskeltä. Mutta ydin on hengellinen. Se näkyy työssä, että tässä on jotain muuta mukana. Se ei ole pelkkä sää, ei pelkät rakennukset, ei pelkkä vesi eikä pelkkä valokaan. Se on jotain, mikä säteilee siitä kaikesta. Puhuu meille omaa kieltään. Rauha on syvemmällä.

Valitettavasti en kuitenkaan tiedä tekijää. Ainakin osasi hommansa.

Uniikki!

Koko noin 25,5 x 19,5 cm.

Merikatedraalista ks. tarkemmin:
https://en.wikipedia.org/wiki/St._Nicholas_Naval_Cathedral
Myös suomeksi artikkeli, mutta köykäisempi:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Pyh%C3%A4n_Nikolaoksen_merikatedraali

Kunto: Hyväkuntoinen. Kehyksissä normaalia kulumaa. Ei sanottavaa.

Postikulut ostajalle.

Huutopakettina 6,85 euroa. Tai sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että tavara ei ole uutta, vaan vanhaa, joten pientä kulumaa voi tuotteessa olla ja huutaessasi hyväksyt tämän. Olen yrittänyt listata puutteet tässä mahdollisimman rehellisesti ja totuudenmukaisesti.

Taide on hyvä keräilykohde. Hyvä arvonsäilyttäjä näin epävarmoina aikoina varsinkin. Monet sijoitusasiantuntijat suosittelevat taidetta sijoituksena. Pääsee helposti ja pienellä pääomalla alkuun keräilijänä ja samalla nauttimaan taiteesta. Etsi omat suosikkisi.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon klassikkotavaraa ja taidetta, militariaakin. Useita teoksia tunnetuilta tekijöiltä.

INTERNATIONAL BUYERS:
This is signed Russian watercolor painting depicting St. Nicholas Naval Cathedral, Saint Petersburg, by unidentified artist. International shipping possible, but postage will be added and buyer pays all costs. If you want this item to be sended, the risk is yours. I can't take the blame for the post office possibly losing it or breaking it. Only paying option for internationational buyers is bank transfer to my Finnish account. Check it out: https://en.wikipedia.org/wiki/Wire_transfer

NOTE: I WILL NOT SHIP TO RUSSIA!

Hakusanoja: Pyhä Nikolaos, Pyhän Nikolaoksen merikatedraali, Krujukovin kanava, pyhimys, kirkko, katedraali, pyhä, akvarelli, maalaus, Venäjä, Pietari, vesiväri, vesivärityö, signeerattu, signeeraus, 2003, laivasto, merivoimat, merisota, merisodankäynti, armeija, militaria, Venäjän historia, arkkitehtuuri, Moika, Fontanka, ortodoksisuus, ortodoksi, ortodoksinen kirkko, uskonnollinen, uskonto, uskonnollinen, hengellinen, venäläinen, armeija, Venäjän merivoimat, Venäjän federaation merisotalaivasto, Nikolskiy morskoy sobor, Vojenno-morskoi flot Rossijskoi Federatsii, Krukov kanal, taulu, teos, Jeesus Kristus, kristinusko, kristillinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 10 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

45 € Sulkeutuu 72 vrk 10 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.