Tuote on myyty käyttäjälle mosuri56 hintaan 87,20 €

Kuvaus

Nyt lähtee purkkakuva keräilijältä vähän isompi erä hyväkuntoista purkkakuvaa uuteen kotiin.

Tässä erässä on 520 kpl purkkakuvia kymmenistä eri sarjoista.

Kaikkien kuvien pitäisi olla erilaisia.

Kuvien kunnoksi määrittelen tyydyttävästä uudenveroisiin. Joukossa on paljon ihan uudenveroisia, tai lähes uudenveroisia kuvia. Tyydyttävä kuntoisissa kuvissa on pientä vikaa mm. hiusmurtumaa, pientä taittumajälkeä, lievää kulumista, tai taustoissa vähän likaa, tai muutamissa kuvissa kynäjälkeä. Yhtään kovin huonoa kuvaa ei siis erästä löydy, vaan heikommatkin siis vähintään tyydyttävää kuntoa. Myöskään liimausjälkiä ei pitäisi löytyä mistään kuvasta ja reijittäjän reikiä ei ainoassakaan kuvassa.

Laitan lähtöhinnan tosi pieneksi, vain 10 cnt/kpl, joka on tämän sisältöiselle erälle aivan liian vähän, mutta uskon vahvasti että markkina-arvo näillekin löytyy ja olen "vasarahintaan" tyytyväinen.

Mainittakoon, että erässä on aika runsaasti myös ns. parempien sarjojen kuvia mm. Pandan Pop-sarjojen kuvia yli 50 kpl lähes uudenveroisena, samoin Hellaksen Jääkiekko-sarjaa hyväkuntoisena yli 20 kpl. Muita sarjoja, joista kuvia 10 - 30 kpl mm. Chymoksen Auto-Kipparia, Jenkin Jääkiekko-sarjojen kuvia, Hellaksen autosarjojen kuvia, Pandan Jalkapallokoulua, Kuumatka-Jenkkiä, Jalkapallo-Jenkkiä, The Six million Dollar man-sarjaa, Hitmakers- ja Bay City Rollers pelikortteja, Elvis, Nakkea, ym. ym...

Hyvä erä vaikka aloittelevalle purkkakuva keräilijälle, tai kuvien kunnon paranteluihin keräilijöillekin.

Kun maksu + toimituskulut (4,60 euroa MH:n XXS huutopakettina, tai Postin kautta 6,45 euroa) näkyy tilillä, niin kuvat lähtee hyvin pakattuna huudon voittajalle.

Onnea huutokauppaan tasapuolisesti, joten arvoisat keräilijät, aloitetaanpa huutokauppa näille....

Myyn ja toimitan vain Suomeen !

I sell and deliver only to Finland !   

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
87,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 21:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.