Kuvaus

  • Invizimals tuo yli 100 uutta invizimalia pyydystettäväksesi PSP-kameralla: nyt voit muokata invizimaleja muuttamalla niiden nimeä ja väriä. Invizimals tarjoaa käyttöösi myös suuremman määrän erilaisia hyökkäyksiä.
  • Nauti uusista tehtävistä, joiden myötä matkustat ympäri maailmaa ja pääset hyödyntämään uusia pyydystystapoja ja erikoishyökkäyksiä.
  • Täysin uuden yhteispelin ansiosta kaksi pelaajaa voi pyydystää invizimaleja yhdessä.

Invizimals: Shadow Zone -peli alkaa Barcelonan auringon hellimistä maisemista, missä pelaaja tapaa vanhat ystävänsä Kenin, tohtori Dawsonin ja Jazminin. Matka jatkuu ympäri maailmaa invizimalien jäljillä. Nämä pikkiriikkiset otukset on mahdollista nähdä vain PSP:n avulla. Sadan uuden invizimalin jäljittäminen ja niiden historiallisen vaikutuksen selvittäminen ei ole helppoa. Silti tarina kansainvälisestä juonittelusta vie niin uudet kuin invizimaleihin jo aiemmin tutustuneetkin pelaajat nopeasti mukanaan. 

Entä jos joidenkin maailman tunnetuimpien taitelijoiden töiden inspiraationa olivatkin oudot ja ihmeelliset invizimalit? Entä jos kummitustarinat ja kertomukset tarumaisista olennoista perustuvatkin näihin otuksiin? Näihin kysymyksiin etsitään vastausta Invizimals: Shadow Zone -pelissä. Kun kytket PSP-kameran PSP-laitteeseen, upouusi seikkailu voi alkaa. 

Invizimals: Shadow Zone -pelissä yhdistyvät todellisia paikkoja kuvaavat otokset ja pelaajan oma ympäristö, joka näkyy näytöllä PSP-kameran kautta. Siksi peli tuntuu olevan täynnä todellisia mahdollisuuksia. Tehtävien myötä pelaaja seikkailee pitkin maailmaa siirtyen paikasta toiseen silmänräpäyksessä. Tarinassa tutustutaan niin Eurooppaan kuin Väli-Amerikan viidakoihinkin, joten uusi lähestymistapa auttaa nuorempia pelaajia myös parantamaan yleissivistystään. Tarkoituksena on tutkia maapallon kaukaisia kolkkia, jäljittää muinaisista myyteistä tuttuja invizimaleja ja osallistua kamppailuihin, joissa invizimalit taistelevat muiden metsästäjien otuksia vastaan. Kamppailujen tarkoitus on edetä invizimalien metsästäjien uuden kansainvälisen Alliance-verkoston riveissä.

Kun pelaaja saa itselleen nimeä Alliance-verkostossa, hän saa yhä uusia oikeuksia ja palkintoja, joista on apua seikkailussa. Ensin hänen on kuitenkin opittava invizimal-kamppailun taito ja perehdyttävä käytettävissä oleviin neljään hyökkäykseen: keskivahvaan, vahvaan, nopeaan ja tehokkaaseen vektorihyökkäykseen. Hyvin sujuneessa taistelussa käytössä ovat sopivassa määrin kaikki neljä hyökkäystapaa sekä huolellinen puolustus. Vihollinen voidaan vaikkapa väsyttää keskivahvojen ja nopeiden iskujen yhdistelmällä, minkä jälkeen kamppailun voi saattaa päätökseen maanjäristysvektorihyökkäyksellä – simuloimalla maan halkeamista PSP:tä ravistamalla.

Voitetuista taisteluista saa watteja eli kokemuspisteitä, jotka vahvistavat invizimaleja. Kun watteja on kertynyt riittävästi, pelaajalla on mahtava invizimalien armeija, jonka avulla hän pääsee nousemaan Alliance-verkoston riveissä vauhdilla ja josta on apua myös tutkimusmatkalla. 

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 23 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 34 vrk 23 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.