Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan monipuolinen kello.

Mukaan kello,  ei sensoria mukana.juuri vaihdettu paristo.

 

infoa :

Laitteen ominaisuudet: 

  • Vesitiivis 30m asti
  • Kellonaika 12h ja 24h näytöllä, ja kahdelle aikavyöhykkeelle
  • Hälytys ja herätys
  • Päiväys ja viikonpäivä
  • Valittavissa olevat kielet: englanti, saksa, suomi, ranska, ruotsi, portugali, espanja ja italia
  • Näppäinlukko
  • Harjoitusmuistuttaja
  • Pariston kesto jopa 8-11 kuukautta
  • Itse vaihdettavissa oleva paristo, ja heikon paristovirran symboli
  • Taustavalo

Polar RCX5 Black on yksi markkinoiden parhaista ja monipuolisimmista sykemittareista. Se on tarkoitettu aktiivisille liikkujille kuten triathlonisteille ja kestävyysurheilijoille, jotka tavoittelevat jatkuvast parempia tuloksia. Tuote on yhteensopiva erikseen myytävien Polar GPS-, pyöräily- ja juoksu -sensoreiden kanssa, joten se sopii loistavasti monilajiurheiluun. Pakkauksen mukana tulee laadukast Polar H2 hybridisykesensori, joka mittaa sykettä myös uidessa (mikäli uit suolaisessa vedessä, kannattaa mielummin käyttää Polar T31 -koodattua sykesensoria). RCX5 laitteen avulla voit luoda omia lajiprofiileja, ja laite tukee multisport -harjoittelua, eli voit vaihtaa nopeasti sykemittarin asetukset lajista toiseen. Alkuperäisen tuotepakkauksen mukana tulee laadukas Polar RCX5 Black sykemittari, Polar H2 -sykesensori (sykevyö), DataLink -tiedonsiirtoyksikkö ja pikaohjekirja. Polar sykemittareille myönnetään valmistajan virallinen 2 vuoden takuu. Toimitetaan postikuluitta.

Polar RCX5 Black sykemittari on todellakin tyylikäs ja sporttinen sykemittari. Siinä on iso ja selkeä näyttö, ja monipuoliset ominaisuudet. Kun siirrät suorituksesi tiedot heti Treenin jälkeen tietokoneellesi, niin näet ilmaisesta polarpersonaltrainer-palvelusta hyödyllisen palautteen treenistäsi. Tämä ominaisuus on hyödyllinen kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat tietää miten harjoituksesi vaikuttaa. Näet koosteen harjoituksen vaikutuksista ilmaisesta polarpersonaltrainer.com -palvelusta. Laite näyttää sykkeen ja kulutetut kalorit selkeästi isolla näytöllään. Laite mittaa kulutetut kalorit markkinoiden tarkimmalla mittaustekniikalla. Tämän mittaustekniikan nimi on Polar OwnCal, ja se mittaa kalorikulutuksen käyttämällä hyödyksi sukupuoltasi, henkilökohtaista maksimisykettäsi, ikääsi, painoasi, pituuttasi sekä harjoituksesi tehokkuutta. Sykemittarin edistyksellinen 5 minuuttia kestävän Polar-kuntotestin avulla voit seurata kehittymistäsi helposti ja nopeasti. Laite asettaa automaattisesti ikäperusteiset tavoitesykealueet. Voit myös asettaa nämä rajat itse itsellesi sopivaksi. Laite hälyttää mikäli sykkeesi nousee liian korkealla, tai laskee liian matalalle.  

Sykemittarissa on harjoituskuormitus-toiminto, jonka avulla näet päivittäisen treenikuormituksesi. Toiminto kertoo myös vaatiiko kehittymisesi lepopäiviä vai kovempia harjoituksia. Voit selvittää oman harjoituskuormituksen tilanteen Polarpersonaltrainer.com -palvelusta. Kestävyysharjoitusohjelman ohjaavat sinua parantamaan suorituskykyäsi juoksussa sekä pyöräilyssä. Voit luoda itse ohjelmia Polarpersonaltrainer.com -pavelussam ja siirtää ne sieltä RCX5 sykemittariisi. Jokainen ohjelma sisältävää lämmittely, harjoittelu ja palautumisvaiheet jokailselle harjoituksellesi. RCX5 sisältää edistyksellisen running index ominaisuuden. Se tekee juoksusi tehokkuuden seuraamisesta helppoa. Running indexin arvo lasketaan jokaisen harjoituksen jälkeen sykkeesi sekä lisävarusteena saatavilla olevien GPS- tai juoksusensorin nopeustietojen perusteella, ja näin pystyt seuraamaan juoksusi tehokkuuden kehittymistä kuin pörssikurssia. Usein on vaikea tietää kuinka tehokkaasti tulisi harjoitella. Polar on kehittänyt tähän ongelmaan ZoneOptimizer toiminnon. Se varmistaa, että harjoittelet varmasti oikealla teholla. Se säätää kehosi tämänhetkisen fysiologisen tilan mukaan viisi sykealuettasi (Polar Sport Zones) juuri oikeiksi, että pystyt helposti harjoittelemaan siten että treenin vaikutus on oikea. 

Laitteessa on monia hyödyllisiä harjoitusominaisuuksia. Voit luoda omia opastettuja intervalliharjoituksia eri kriteerejen, kuten ajan sykkeen, nopeuden/vauhdin tai matkan perusteella. Voit määritellä harjoitukseen kolme ajastinta tai matkaa, ja kolme tavoitealuetta. Laitteeseen on mahdollista asettaa 15 lajiprofiilia, joiden välillä pystyt vaivattomasti vaihtamaan kesken treenisi. Tämä mahdollistaa lajikohtaisten asetustane muokkaamisen ja voit aktivoida haluamasi lisävarusteet profiiliin, jolloin laite tietää automaattisesti mitä sensoreita haluat käyttää kussakin urheilulajissa. Jos olet määritellyt tavoitealueen treeniäsi varten, niin laite neuvoo sinua graafisesti pysymään tämän alueen sisällä. Automaattisen kierrostallennus -ominaisuuden avulla voit asettaa RCX5 sykemittarin tallentamaan kierrosaikoja vaikka tietyn matkan perustella. ZonePointer on todella näppärä ominaisuus. Se neuvoo näytöllä liikkuvalla symbolilla sinua pysymään asettamallasi tavoitelalueella. Tavoitealueet voit asettaa vauhdin, nopeuden, tehon ja poljinnopeuden mukaan. RCX5 sykemittarin näyttö on pitkälle räätälöitävissä. Voit siis valita mitä tietoja laitteesi näyttää harjoituksesi aikana. Säätäminen onnistuu suoraan laitteestasi, tai sitten ProTrainer 5 -ohjelmalla. Voit pienentää tai suurentaa laitteen näytöllä näkyviä tietoja kesken harjoituksen. Mielenkiintoisena lisäominaisuutena laitteessa on HeartTouch innovaatio, joka mahdollistaa harjoitustietojesi tarkkailun harjoituksen aikana koskettamatta laitteen painikkeita. Tätä toimintoa käytetään tuomalla sykemittari sykelähettimen lähelle, jolloin laite näyttää lisää tietoa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


120 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 16:34
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.