Kuvaus

Hyvä ja perus Polarin paketti kuntoilijalle tai kuntoilua aloittavalle.

Myynnissä samalla huudolla Polar M400 ja F4 sykekellot ja sykevyösensori H1. M400 ladataan USB:llä ja F4 toimii patterilla. Molemmat kellot ja sykevyö ovat hyväkuntoisia. M400 mukana tulee Samsungin laturi, joka toimii myös tässä kellossa.

Alla tarkempia tietoja kelloista:

Polar M400

Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi tyylikkäällä Polar M400 urheilukellolla. GPS-sensorilla ja sykemittarilla varustettu kello sopii harjoitteluun sekä sisällä että ulkona.

GPS-sensori. M400-urheilukellossa on sisäänrakennettu GPS-sensori, jonka avulla voit seurata vauhtia, kulkemaasi matkaa ja korkeutta.

Uudelleenladattava akku. Urheilukellossa on pitkäkestoinen akku, jossa riittää virtaa jopa 8 tunnin käyttöön yhdellä latauksella. Pelkkä kellotoiminto kuluttaa vähemmän virtaa ja pidentää akunkestoa jopa 24 tuntiin. Lataus micro-USB-kaapelin kautta.

Bluetooth Smart. Bluetooth-liitäntä mahdollistaa kellon yhdistämisen yhteensopiviin laitteisiin, kuten älypuhelin, tabletti ja tietokone.

Älykkäät ominaisuudet. Polar M400 on varustettu useilla älykkäillä ominaisuuksilla, joiden avulla on helppoa seurata omaa aktiivisuustasoa. Polar Flow-mobiilisovellus synkronoi ja näyttää harjoittelutiedot automaattisesti. Sovellus mahdollistaa harjoittelun suunnittelun ja analysoinnin, jonka lisäksi sen avulla voidaan seurata omaa unta.

Yhteensopivuus. Urheilukello on yhteensopiva iPhone 4S ja sitä uudempien, sekä Android 4.3 ja sitä uudempien laitteiden kanssa.

Ominaisuudet:
- Vedenkestävä jopa 30m saakka
- Älykkäät ilmoitukset
- Painikkeiden lukitus
- Sykkeen mittaus
 

 

Polari F4

Kello on käytöstä huolimatta hyvässä kunnossa (lasissa pari naarmua, joita ei kunnolla huomaa), kellon patteri vaihdettu n. 1 v. sitten. Sykevyön sensori H1 vaihdettu vajaa vuosi sitten. Sykevyönauhan koko XS-S.

Alla vielä lyhyt lista toiminnoista:

Kalorikulutukseen

Sinulle, joka haluat kiinteämmän kehon ja tietää tarkalleen kuinka paljon kaloreita polttaa. Pieni ja helppokäyttöinen F4 antaa tarkkaa tietoa, joka motivoi sinua saavuttamaan tavoitteesi.

* Katso kuinka paljon kaloreita paloi

Perusominaisuudet

Automaattinen ikään perustuva tavoitealue (% / bpm)% / bpm

Taustavalo w / o taustavaloa Pohjois- ja Etelä-Amerikka

Graafinen tavoitealueen osoitin

Syke (näytetään% maksimisykkeestä)

Syke (kuten bpm)

HeartTouch ™, painike vapaan toiminnan rannelaitteen

Näppäinlukko

Manuaalinen kohdealue (% / bpm)% / bpm

Näkyvä ja kuuluva hälytys tavoitealueilla

Vedenkestävä 50m

 

Lisätietoja ja käyttöohjeet löydät Polarin sivuilta.

 

Toimitus seuraavasti: tilisiirto eli maksu ensin ja tämän jälkeen tuote hyvin pakattuna matkaan Postin kautta. Ostajalle lisätään lähetyskulut huutohinnan päälle. Myös nouto onnistuu jolloin lähetyskuluja ei tule.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 74 vrk 17 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

65 € Sulkeutuu 74 vrk 17 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.