Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään kuvan aito Pokemon Emerald Gameboy Advance -pelikasetti.

Pelikasetti on erinomaisessa kunnossa eikä siinä ole juurikaan kulumaa. Etiketti on hienossa kunnossa, tosin siinä on yksi poikittainen painauma, joka mahdollisesti näkyy kuvista. 08 yläpuolella.

Pelikasetissa ei ole juuri lainkaa kulumaa - myöskään takapuolella. Tuskin on kovin montaa kertaa käytetty koneessa sisällä. Itse käytin sen verran, että näin onko pelikasetissa vielä patteria jäljellä. Alkuperäinen patteri on tyhjä. Tämä vaikuttaa ns. time eventteihin sekä kellon kulkuun. Mutta ei kuitenkaan saveihin. "The battery only runs the in-game clock. The save file is flash memory, so it doesn't use the battery. Your battery will eventually dry out, which means that time related events won't happen properly, but the game can still be played."
Patteri on kuitenkin vaihdettavissa, mutta itselläni tähän ei ole työkalua.

Puuttuuko sinulta hyvä kuntoinen pelikasetti, mutta omistat kotelon sekä ohjekirjan? Tällä saisi hienon cibin aikseksi tai vaikka ihan vaan pelailuun!

En vastaa postin virheistä kuten viivästyminen, häviäminen tai rikkoutuminen. Otathan tämän huomioon huutaessasi pelin! Lähetän oletusarvoisesti kirjepostina ilman seurantaa ellei toisin sovita! Kirjepostin kulkunopeus tuntuu olevan välillä 2-3 viikkoa ja tähän en pysty vaikuttamaan! Postitan itse kuitenkin pelin 0-2 päivän kuluessa maksun saapumisesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


129 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2024 20:01
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.