Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva kirja Pirjo Tuominen: Sillat yli joen, Tammi 3. painos 2002.

Kun Huovin sahalla Satakunnassa vietetään kesällä 1918 kaksoiskihlajaisia, se on kyläläisille toivon merkki. Sisällissodan runtelema maa kurkottaa kohti parempaa tulevaisuutta.

Lindan ja Joelin romanssi on ohi, tehtaanpatruunan tytär ja punavanki rakentavat elämäänsä eri tahoilla. Vappu Knaapi kantaa murhetta lapsistaan, Etti Huovi nauttii liikenaisen urastaan. 1920-luku tuo tullessaan nousukauden, keinottelun, charlestonin rytmit ja polkkatukat, autot, jotka ilmestyvät maaseudunkin teille. Moni elää kuin huumassa, mutta kaksi tragediaa pysäyttää ihmiset: pörssi romahtaa New Yorkissa ja Tampereella vaipuu aaltoihin Kuru-laiva. Kommunismi ja nouseva fasismi heittävät varjonsa maailman ylle.

Sillat yli joen jatkaa romaanissa Itkevät syvät vedet alkanutta Joelin ja Lindan tarinaa läpi 1920-luvun. Rakastetun Satakunta-sarjan neljäs osa Maan nälkä ilmestyy elokuussa 2007.

"Pirjo Tuomisen elävä kynä on jälleen kirjoittanut historiallisesti tarkan ja mielenkiintoisen romaanin. Tuomisen kirja tarjoaa lukijalleen ihmiselon iloineen ja suruineen kuolemasta syntymään." - SATAKUNNAN VIIKKO

Sivuiltaan siisti ja hyväkuntoinen, 381 sivuinen pehmeäkantinen kirja / pokkari, kansissa vähän käyttökulumaa.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on remontin alta myynnissä muitakin kirjoja, lehtiä, vaatteita, astioita, postikortteja ym.

Lähetyskulujen säästämisesi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin!

Satakunta

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 15:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.