Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

HUOM! Muistathan lukea kuntokuvauksen sekä katsoa kuvat ennen huudon tekemistä, kiitos!

HUOM! Eläintalous! Pyrin katsomaan kaikki mahdolliset kissankarvat pois leluista, jos niitä niihin on eksynyt.

Kysymyksiä sopii esittää sekä pyyntöjä lisäkuvista.

Ei erikseen myyntiä!

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Kiva pienen pieni lelupaketti!

Paketti sisältää:

Kinder suklaamunasta aikanaan mukana tullut yllätyslelu Leijona. Sarjan nimi: Leijonat, Leo Venturas. Vuodelta: 1993. Nimeltänsä Scout Leo / Poldino Pignolino. Pohjassa merkinnät: © Ferrero 1993 E3
Kunto: Oikein hyvässä kunnossa! En juurikaan maalikulumia näe missään. Hatussa jotain likapistettä. Ehjä.

Keltainen pupunkorvainen sekä -häntäinen Monchhichi. Ei ole tietoa onko kyseessä aito Monchhichi vai jokin feikki. Tämän saa roikkumaan vaikka mihin käsiensä avulla.
Kunto: Tyydyttävä. Korvien valkoiset osat tummentuneet. "Turkin" saumakohdat hieman irvistelevät varsinkin pään takapuolella. Maalikulumaa nenussa, suussa ja hieman silmissäkin. Pää kääntyy hieman sivulle. Söpö silti vielä!
Huom! Muutamia kissan karvoja saattaa olla eksynyt leluun! Yritän pudistella isommat pois ennen lähettämistä.

Littlest Pet Shop Chipmunk. Generation 3 ( G3 ). Tullut varmaankin ison leikkisetin mukana jonka nimi on: Treehouse. Pohjassa merkinnät: Hasbro SA China C-015D #32685 11521
Kunto: Hyvä/tyydyttävä, johonkin näiden luokitusten väliin sanoisin kunnon menevän. Maalikulumaa löytyy, varsinkin nenusta ja sen lähellä olevalla (suu/posket) valkoisella alueella. Kuvia katsomalla näkee kulumat parhaiten! LPS-merkki löytyy peffan päältä ja sekin hieman kulunut. Tämän kuuluisi kai tehdä jotain koska sillä on patteriluukku / -pesä päässään. Toimivuutta en ole testannut, sillä minulla ei ole tuollaisia pattereita. Patteripesä on siisti. Jalkapohjissa on vihreää värikynää hieman ja poskessa pieni punainen värijälki myös. Korvassa jokin tumma piste. Mutta mielestäni tämä on kyllä ihan sellainen hyllyyn paikan pitäjäksi kelpaava yksilö vielä... Tai sitten lastenleikkeihin.

Vanha tuntematon koira. Siinä ei ole minkäänlaisia leimoja missään.
Kunto: Tyydyttävä/heikko. Tällä koiraparalla pahin vika on hännästä puuttuva palanen joka on paljastanut häntää pystyssä pitävän rautalangan! Muutenkin siinä on maalikulumia sekä pintalikaa.

Kolme paljon leikittyä vanhaa pientä hevosta, jostain 90-luvun alusta. Harmaan sinertävällä ei ole merkintöjä, muuta kuin CHINA, isoimmalla kellertävällä/okran värisellä hevosella merkintänä HORSE A © 1994 CE T:M MADE IN CHINA, pienellä kellertävällä hevosella merkintänä MADE IN CHINA © 1992 now-ray (jos oikein nyt näin merkinnät, hieman kuluneet.)

Heidän kaverinaan isoimman hepan selässä (näkyy kuvissa) myös paljon leikitty vanha dalmatialainen pentukoira sinisellä kaulapannalla, ei merkintöjä, mutta olisiko Disneyn hahmoja?


Pelastakaa nämä raukat roskiin joutumiselta!






LPS, petsi, petsit, maaorava, orava, apina, pentu, koira, koiranpentu, dalmatialainen, Disney, 101 dalmatialaista, One Hundred and One Dalmatians, heppa, hepat, leluhevonen, leluheppa, humma, hevonen, keräilylelut, keräilylelu, lelukeräily, lelu, vintage, retro, 80-luku, 90-luku, 2000-luku, 80', 90', rare, harvinainen...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 1:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.