Kuvaus

Bakeliittikuorinen Philips Matador radio.

Ostettu edellisen omistajan mukaan sota-aikana radioliikkeestä Oulusta.

Tästä se paasasi se vakavailmeinen ukko, kun siellä tehtiin niitä sankaritekoja idän roistovaltion pysäyttämiseksi ja sata kunnianpäivää eteni.

Tästä bunkkerisi kunniapaikalle tai komentokorsuun.

Kunto heikko. Sisällä helisee ja näkyy ruostettakin osissa, kun sinne tirkistelee takalevyn välistä, mutta ulkoisesti kuitenkin hieno radio vaikka rekvisiitaksi. En usko, että saa kunnostettua eikä tällä taida taajuuksien muututtua pystyä kuuntelemaankaan. Jotkut tosin tekevät näistä toimivia laittamalla nykyajan tekniikkaa sisään eli sellainenkin varmaan mahdollista osaavan henkilön käsissä.

Aurinko värjää kuvissa 1 ja 5 kangasta saaden sen näyttämään todellista vaaleammelta ja kellertävämmältä. Kuvassa 2 väri lähempänä totuutta. Kangas on hyvässä ja edustavassa kunnossa niin kuin pitääkin.

Ulkonäkö hieno ja vakuuttaa paatuneimmankin aseistakieltäytyjän.

Paino noin 8,4 kg. Eli melko raskas.

Mielellään nouto painon takia. Voin toki lähettääkin, mutta huomaa, että tässä on merkittävä riski lähetettäessä jo tuon heikon kunnonkin takia.

Postikulut ostajalle.

12 euroa Matkahuollon L-kokoisena huutopakettina. Turvallisempi kuin posti nykyään.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Maksusta lisäpalveluita Matkahuollon tai Postin hinnaston mukaisesti.

Huomaa ettei tuote ole uusi vaan mahdollisesti ajalta ennen talvisotaa, joten pientä muutakin kulumaa siinä voi mainitsemani lisäksi olla, minkä hyväksyt huutaessasi. Olen yrittänyt listata tässä kaikki mahdolliset puutteet pettymysten välttämiseksi. Katso kuvat huolellisesti ja tee oma arviosi.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon vanhaa, antiikkia ja tavaraa sota-ajaltakin.

Hakusanoja: Philips Matador, radio, sota-aika, sota-ajan, talvisota, talvisodan, jatkosota, jatkosodan, bakeliitti, bakeliittia, bakeliittinen, vanha, antiikki, antiikkiradio, Oulu, 1930-luku, 1930-luvun, 30-luku, 30-luvun, 1940-luku, 1940-luvun, 40-luku, 40-luvun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 4 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

45 € Sulkeutuu 36 vrk 4 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.