Kuvaus

[01/19]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, Hyvässä  iskussa oleva kovakantinen ensipainos merimies / panomies / Muukalaislegioona tarinoiden ystäville.

MAKSAA TILATESSA 24,30e + PK. -> KATSO  https://www.booky.fi/tuote/kyosti_pietilainen/kotkanpoika_ja_albatrossi/9789513136451
 

Petri & Kyösti Pietiläinen: KOTKANPOIKA ja ALBATROSSI

Legioonalais-Petersin varhaiset merimiesvuodet

Tuuli ulvoo ja laineet lyövät yli keskilaivan m/s Panaman ponnistellessa eteenpäin Atlantilla riehuvassa myrskyssä. Ruorissa hikoilee Kyösti Pietiläinen: laivan ohjaaminen tällä säällä vaatii jo paitsi kovia hermoja myös fyysistä kuntoa.

Taakse ovat jääneet vanhan Sunilan rakkaat kulmat mutta toisaalta myös soutu-uraan liittyvät pettymykset. Taakse on jäänyt Ruotsikin ja puuduttava työ Volvon tehtailla. Melkein kielitaidottomana ja alasta mitään tietämättömänä Kyösti on onnistunut vakuuttamaan norjalaisen kapteenin merikelpoisuudestaan, ja nyt on jo kolmas merimiesvuosi menossa. Kokka on kohti yhä uusia maita ja kokemuksia, seikkailuita vieraitten kulttuurien, viranomaisten ja naisten parissa. Kotkan poika on vastannut albatrossin kutsuun.

Kyösti ja Petri Pietiläisen kolmas teos kuvailee Kyösti Pietiläisen elämää kuusikymmenluvulta seitsemänkymmenluvun alkuun, taivalta sekatyömiehestä merimieheksi ja erimieheksi, monen sataman, maan ja myrskyn kautta.

Kiehtova ja todenmakuinen kertomus poikkeuksellisen miehen poikkeuksellisista elämänvaiheista - taitavaan kirjalliseen asuun puettuna.

-------------------------------------------------

"Olet ehkä kuullut Turun taudista? Huittisten hullusta miehestä? Iitin Tiltusta, Joensuun Ellistä, Kauhavan raudasta?, mutta entäpä Kotkan nussimiskunniasta? Ainakin minulle ihan uusi asia, mutta luettuasi tämän kirjan se selviää kyllä sinullekin mitä se tarkoittaa.  Kirja kertoo uskottavasti ja todella todentuntuisesti 60-70-luvun vaihteiden merimieselämästä. Melkein jo maistoin merisuolan maun suussani, sekä tunsin tyrksyjen vaahtopäät tätä lukiessani.
Eri laivoilla seilataan ympäri maailman meriä ja maihin mennään vain neljän eri syyn takia: 1. Juomaan viinaa, 2. Nus**maan. 3. Lähettämään äidille postikortti, jolla tehdään naapurit ja kotokaveripiiri kateellisiksi. 4. Ottamaan ulosmaksu laivasta.
Ja omien sanojensa mukaan ko. päähenkilö ei todellakaan maissa rakastele peniksellä vaan pyrkii aina nus**maan kyrv**lään vi**n pataluhaksi.
Lue kuinka naista kaatuu joka maanoassa ja kuinka esim. Filippiinot todetaan yksissä tuumin maailman parhaiksi nus**ttaviksi. Näitä seikkailuja luin ns. tappi tanassa ja niin luet sinäkin. Suosittelen todellakin. AIVAN MAHTAVAA SETTIÄ. Sunilan Sonni aka. Hardcore Höylä kaataa kinkkuja, kuin heinää satamasta toiseen. Välillä jopa sadistisesti nykymittareilla lukien ja jääpä yksi Ruotsalainen seilorikaverikin välien selvittelyn jälkeen Etelä-Amerikan kujille stiletti rinnassaan. Ruotsin poliisit perässään seilataan taas uuteen seikkailuun....
- Helmud Lahtinen, Nastola

Tämä teos on yksi parhaista kirjoista joita olen ikinä lukenut.

1. painos

TAMMI

WS Bookwell, Juva 2006

MUUKALAISLEGIOONA - PETERS - MERI - MERIMIES - KOTKA -

VOITTOHUUTO ja PK. 4.70e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 5 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,95 € Sulkeutuu 76 vrk 5 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.