Kuvaus

Petra Julin: TUHAT JA YKSI KONSTIA VOITTAA LOTOSSA, ARPAJAISISSA JA VEIKKAUKSESSA. Kuvittanut Ylermi Lahti. 1997 Tammi. 95-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tuhat ja yksi konstia voittaa lotossa, arpajaisissa ja veikkauksessa (1997) -teoksessa Petra Lahti kertoo – kansanuskomusten pohjalta – miten varmistat voittosi. Kuinka valitset oikeat lottonumerot? Arpakuutioilla vai korttipakalla? Sommittelemalla numerosarjan omista ja läheistesi merkkipäivistä? Ottamalla enteitä? Erään Suomen kuuluisimman tietäjäsuvun 13. polven edustaja heittää seitsemän kappaletta metson pyrstösulkia lottokupongille. Konstit ovat monet – tässä kirjassa on sinulle valinnanvaraa. Mutta voitto ei ole vielä taattu huolellisella numeroiden valinnalla. Lottokuponkia palauttaessasi kävelet tietenkin kipsalle takaperin ja kupongin ojennat sanaa sanomatta ettet vain ärsyttäisi voiton henkeä suulaudellasi. Ässä-, Casino- ja Luontoarvoissa sekä veikkauksessa on taas ihan omat rahaonnen nostatuskonstinsa. Onnea ja menestystä kaikille lottoajille, raaputtajille ja veikkaajille! 

Petra Julin on tamperelainen filosofian maisteri, uskonnonopettaja ja tietokirjailija. Hänen erityisalaansa ovat folkloristiikan alalta nykyajan taikausko (lotto- ja veikkauspeleihin liittyvä taikuus, seurusteluun, häihin ja raskauteen liittyvät uskomukset) sekä nykyajan kotilääkintä/kansanparannus. Petra Julin on julkaissut teokset Tuhat ja yksi konstia voittaa lotossa, arpajaisissa ja veikkauksessa (1997) ja Tuhat ja yksi konstia odottaa oikein (1999).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 20 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 7 vrk 20 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.