Kuvaus

Petosten kehässä (Die Fälschung, 1981)

Saksalainen journalisti pakenee epäonnistunutta avioliittoaan keskelle Beirutin sisällissotaa. Sukupolvensa merkittävimpiin kuuluva eurooppalainen ohjaaja Volker Schlöndorff (PELTIRUMPU, KUOLEMAAN TUOMITUT, MATKAAJA, ORJATTARESI, KATHARINA BLUMIN MENETETTY MAINE) tarttui jälleen ajankohtaiseen aiheeseen uransa avainteoksiin kuuluvassa draamassa. Pääosissa kaksi saksalaisen elokuvan kirkkainta tähteä.

Takakannen kertomaa:

Hampurilainen journalisti Georg Laschen (Bruno Ganz) kulkee valokuvaajansa kanssa pitkin Beirutin pommitettuja katuja raportoimassa Libanonin sisällissodan tapahtumia. Hänen tehtävänään on olla aina siellä missä tapahtuu, mutta elämä väkivallan keskellä alkaa päivä päivältä tuntua ahdistavammalta, eikä tilannetta helpota se että työn vaatimukset ovat aina etusijalla. Ammattinsa varjolla Laschen on tottunut sivuuttamaan yksityiselämänsä ja henkilökohtaiset ongelmansa, mutta tavattuaan leskeksi jääneen Arianen (Hanna Schygulla) hänen on ensimmäistä kertaa pohdittava tilannettaan uusin silmin. 

Volker Schlöndorffin vaikuttava elokuva pohjautuu Nicolas Bornin romaaniin ja se on kuvattu autenttisilla, sodan runtelemilla paikoilla Beirutissa.

Pääosissa: Bruno Ganz, Hanna Schygulla, Jerzy Skolimowski

Ohjaus: Volker Schlöndorff

Musiikki: Maurice Jarre

Ääni: Saksa

Kuva: 1.66:1 Letterbox (4:3)

Tekstitys: Suomi

Julkaisija: Finnkino

Kesto: 1 h 43 min

Lisätietoja

https://www.slantmagazine.com/film/circle-of-deceit/

https://www.timeout.com/movies/circle-of-deceit

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 113 vrk 7 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 113 vrk 7 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.